Marko Bošnjak, slavuj iz Rame gostovao u ‘Dobrom jutru’

0
332

Marko BošnjakMarko Bošnjak, slavuj iz Rame gostovao u 'Dobrom jutru' u studijo emisije Dobro jutro, Hrvatska stigao je u pratnji svog ujaka/menadžera Pere Ćire Pavlovića, koji se brine da Marko prvenstveno ostane sretno  dijete. U opuštenom razgovoru s voditeljima Ljiljanom Vinković i Franom Ridjanom govorio je Marko koliko se dugo bavi glazbom i pjevanjem, voli li više slušati domaću ili stranu glazbu, ima li glazbene uzore te kako sve stigne uz svoje školske obaveze.

Marko pjeva od svoje 5. godine, a pjevati je počeo sa sestrama u crkvenom zboru koji vodi sestra Anđelina Perić koja ga je i potaknula na nastup na njegovom prvom Dječjem festivalu na kojem je odmah osvojio 1. mjesto. Nakon toga zaredali su se nastupi na raznim festivalima na kojima je redovito osvajao nagrade. Svi ti uspjesi, kaže Marko, ispunjavaju ga ponosom.

Govoreći o rodnom Prozoru i Rami sav zablista, jer, kako kaže, zanimljiv je život tamo. Hvali prirodne ljepote rodnog kraja, njegovo jezero, planine koje su, tvrdi, puno zanimljivije od nekog shoping centra ili sjedenja pred ekranima kompjutora i mobitela. Ne osjeća se kao ‘faca’, jer kaže,  tamo se svi znaju pa tako znaju i njega i prije njegovih uspjeha. Ipak, rado se svima koji to žele fotografira. Omiljena slastica mu je nadaleko poznata ramska pita, koju je zaželio da mu spremi majka kada se s gostovanja vrati kući.

HRT