Ministar iz Domovinskog rata, osoba za izvanredna stanja

0
470

Milijan Brkić, najozbiljniji kandidat za ministra hrvatskih branitelja dolazi na tu časnu i prevažnu dužnost u trenutku kad se Hrvatska nalazi u svojevrsnom izvanrednom stanju u sred ugroza koje svakodnevno prijete, pred ugrozama koja već sutra kucaju na vrata.

Medijska opsada „crvenih brigada“ po definiciji vučjeg čopora pojačava goebbelsovski pritisak, spaljena zemlja koja je ostala iza „crvenih kmera“ vapije za „kišom“, međunarodna veleizdaja koja Hrvatsku oslikava kao fašističku tvorevinu, a tu sliku su stvorili domaći veleizdajnici, migrantska kriza i poljuljana vjerodostojnost EU, zorno govori o izvanrednom stanju u kakvom se nalazimo.

Strateški cilj „crvenog vilajeta“ bio je i ostao razjedinjavanje najvrednijeg domoljubnog korpusa hrvatskog naroda, razjedinjavanje branitelja i razbijanje te homogene grupe koja najbolje zna za kakvu Domovinu, za kakvu, slobodu i za kakvu demokraciju su se borili i darovali svoju krv.

Stjepan Mesić 2000.god. izdao je „naredbu“ za pogrom hrvatskih generala, a sve poslije toga odvijalo se pred našim očima u neviđenoj agitpropovskoj igri „detuđmanizacije“, „dekroatizacije“ i strateškog uništavanja svih nosivih stupova hrvatske državotvorne misli. Mesić nije napamet udario na generale, na Tuđmana, na Domovinski rat. Udario je ono što je u Hrvatskoj najbolje!

Branitelji su bili i moraju ostati temelj Hrvatske!

Domovinski rat jedina je legitimna povijesna činjenica na kojoj treba počivati sloboda i samostalnos Hrvatske države. Domovinski rat je u dubokom smislu antifašistički rat, antikomunistički rat, antijugoslavenski rat i antivelikosrpski rat i u sebi sublimira vjekovnu misao o hrvatskom narodu iz davne povijesti i ugovora Hrvata s papom Agatonom.

Hrvatski narod nikada nije ni ne će voditi osvajačke ratove sa željom osvajanja tuđih zemalja!

Koliko je važno ministarsko mjesto vidjeli smo, a i danas gledamo iz slučaja ministra Hasanbegovića. Napadi se multicipliraju!

Vjerujte, kad bi bila neka druga vremena ministar bi završio kao Matija Gubec na sred Trga sv. Marka ili dva metra ispod ledine kako je to radio drug Tito. Napadači na ministra Hasanbegovića i danas se hvale Titovim nedjelima i nikom nije pala partizanska kapa s glave, a pogotove ne glava ispod kape.

Ministarsko mjesto, u Ministarstvu hrvatskih branitelja važno je baš onoliko koliko su neprijatelji hrvatske napadali ministra Crnoju, onoliko koliko su napadali i napadaju Milijana Brkića u želji da ga potpuno politički eliminiraju i onemoguće u onim zadaćama za koje znaju da će ih upravo on dosljedno provoditi. A njegove zadaće imaju jednostavan naslov:“ Obrana hrvatskih nacionalnih interesa“! Neprijatelji uvijek napadaju ono najbolje što Hrvatska ima i to je pokazatelj da će ministar Milijan Brkić biti najbolji lijek za ovo svojevrsno izvanredno stanje u našoj dragoj Domovini.

Ministarsko mjesto nije puka formalnost, a to vidimo upravo iz nemilosrdnih napada „crvenog vilajeta“. Ministar dobiva političku vjerodostojnost, političku moć, dobiva sredstva, ljude i upravlja važnim segmentom hrvatskog društva. Ministar dobiva i medijski prostor koji može kristalno jasno koristiti za obranu nacionalnih interesa, upravo onako kako je to do sada činio ministar Milijan Brkić u svakom svom medijskom istupu.

Milijan Brkić, branitelji, čovjek iz Domovinskog rata, najbolje je rješenje za branitelje i Hrvatsku koja se nalazi u svojevrsnom izvanrednom stanju.

Na kraju, jedna pjesma koju sam posvetio ministru Gojku Šušku i svim sinovima Hercegovine. Pokojni, legendarni Vinko Coce od srca je otpjevao pjesmu „Hvala ti legendo“, a danas te dvije hrvatske legende na nebu mole za Domovinu. bpz.ba