‘Molili smo za bebu i abortus nije uspio!’

0
253
Autor: Z. K. bpz.ba

Život je spašen!

Bog djeluje, čini čuda, uslišuje naše molitve, sluša nas i tješi – to ponajviše dokazuje priča koju je pater Marko Glogović najpoznatiji pro-life svećenik ispričao na Dan života u župi Gospe Brze Pomoći, piše na Facebook stranici – 40 dana za život – Slavonski Brod.

     >>>Pater Marko Glogović poručuje: Abortus nikada nije rješenje!

‘Mlada djevojka Petra, 22.god, ostala je trudna. Naravno, dečko joj rekao da će se njihova ljubav nastaviti ako ona učini abortus i svi su je prisiljavali da to uradi. I tako su zamolili patera Marka da ju nazove. Dugo su pričali. On joj je rekao: Petra, rodi to dijete! Ono će ti biti blagoslov, možda to sada ne shvaćaš ali hoćeš za 5, 10, 15, 20 godina. Možda nikoga nećeš imati kada budeš dolazila kući s posla, a tvoja beba će te čekati, možda ćeš za blagdane biti sama, ali imati ćeš uza sebe svoje dijete. Kada budeš umirala možda nitko neće biti uz tebe, ali će tvoje dijete stajati uz tvoj krevet i uz tvoje posljednje dane.

Petra je zaplalala i rekla: Pater zašto me prije niste nazvali, sada je kasno za to, ja sam popila pilulu za dan poslije. Pater joj odgovorilo: moj Bog je živi Bog, i danas čini čuda. Svima ću javiti da mole da ta pilula nema djelovanja i da ti tvoja bebica ostane. Sutradan ga je nazvala i rekla: ‘Pater, čudo se dogodilo, pilula nije djelovala i ja sam i dalje trudna. Čak su i doktori šokirani jer ovo se nikada prije nije dogodilo i roditi ću bebu!

Podsjetimo, s današnjim danom počinje 40 dana molitve i posta za nerođenu djecu. Uključeno je uz Zagreb još 21 grad. Dođite do bolnica stanite u tišini i molite. Ako ne možete do bolnica molite  i postiteza nerođenu djecu i u svome domu, jer naše bebe nas trebaju i zapamtite:  BOŽJA ČUDA SE I DANAS DOGAĐAJU I NAŠ ISUS JE STVARNO ŽIV!

“Zaista kažem vam: Što niste učinili jednomu od ovih najmanjih, to niste učinili ni meni.” Mt 25, 45

pater