MOSTAR: Djelatnici „Kosače“ u posjetu malom Andiju

0
238

Djelatnici Hrvatskog dom herceg Stjepan Kosača su danas povodom humanitarnog koncerta „Pokažimo veliko srce“ posjetili dom oboljelog dječaka Andija, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

-Usprkos svim nedaćama s kojima se majka Sanja, svakodnevno bori u domu maloga Andija se osjeti iskrena ljubav koja okružuje dječaka. Bilo nam je drago vidjeti nasmiješeno lice koje nas je dočekalo raširenih ruku, kažu djelatnici “Kosače”.

U razgovoru i druženju majka je izrazilu zahvalnost HD HS Kosači, kao i svim dobrim ljudima koji na bili koji način pomažu njoj i njenom djetetu.

Posjećamo, da će se u utorak, 14. lipnja održati humanitarni koncert „Pokažimo veliko srce“ u 20 sati u velikoj dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepana Kosače, a u programu će sudjelovati mostarske grupe Sinergija i Twist, zatim Ivo Jurić, klapa Drača, Mostarske mažoretkinje, plesni studio MoStars, a specijalni  gost koncerta biti će sjajni  Marko Bošnjak.

Andi 13. lipnja slavi svoj deseti rođendan zato iz “Kosače” pozivaju da kao poklon kupnjom ulaznice od simboličnih 5 KM dođete na koncert te na taj način usrećite ovoga malog dječaka.

Maleni Andi boluje od SY West sindroma, SY Willams sindroma, te stenoze srčane arterije, celijakije i drugih bolesti. Njegova bolest je neizlječiva, dijete je s posebnim potrebama. Mjesečno je dječaku potrebno samo za lijekove 1500 KM, što nezaposlena majka od njegove invalidnine ne može pokriti, pa se oslanja na pomoć dobrih ljudi.

Sav prihod od koncerta namijenjen  je za liječenje malog Andija.

Ulaznice se mogu kupiti svaki dan na blagajni hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače, zatim na info pultu Mepas Malla  kao i  u caffe baru  Mirage.

Također, svi ljudi dobroga srca mogu pomoći uplatom novca na žiro račun 1402010018351995 Sperbank BH d.d i uplatama iz inozemstva SWIFT SABRBA 22, IBAN BA 39 1402010018351995 s naznakom za malog Andija.

Ovaj maleni dječak nije kao ostali dječaci. Ne želi skupe igračke. Andi ima samo jednu želju, a to je da ozdravi i provede djetinjstvo bar približno kao sva ostala djeca BPZ.BA