NEŠTO SE DOGAĐA

0
844

NEŠTO SE DOGAĐA S BOŽOM PETROVOM: Pogledajte njegov izraz lica na sjednici Vlade, sve će vam biti jasno!

Patrik Macek/PIXSELL

Čini se kako je kriza u Vladi na svome vrhuncu, a lice Bože Petrova to i dokazuje.

Na današnjoj sjednici Vlade Republike Hrvatske bilo je i više nego očito kako su odnosi na relaciji MOST – Domoljubna koalicija na vrhuncu svoje krize. Tako se na današnjoj sjednici nije pojavio potpredsjednik Vlade RH,Tomislav Karamarko, a lice Bože Petrova danas je govorilo više od tisuću riječi. Kako pišu mediji, Karamarko nije došao na sjednicu ‘‘iz obiteljskih razloga”. Inače, danas slavi 57. rođendan.

25.05.2016., Zagreb - Vlada RH je sa 24. sjednice u proceduru uputila prijedloge izmjena zdravstenih zakona, kojima u nekoliko podrucja dize cijene zdravstvenih usluga. Tihomir Oreskovic , Dario Nakic , Predrag Sustar , Bozo Petrov. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL

Kako čelnik Nezavisne list MOST ima razloga za brigu svjedoči i istraživanje provedeno točno pola godine nakon izbora, a koje je proveo RTL: nakon slavonske, IV. izborne jedinice, doznali smo rezultate iz III. izborne jedinice, gdje  izuzetno visok udio ispitanika želi na nove izbore.

Drugim riječima, na birališta želi čak 63,4 posto, manje od 15 posto tome se protivi, a gotovo 22 posto je neodlučno. S druge strane, da su danas izbori uvjerljivu pobjedu odnosi SDP sa 32,5 posto, slijedi HDZ, ali s gotovo dvostruko manjom potporom, dok MOST jedva prelazi prag, a podsjetimo da je ovdje prije šest mjeseci za njih glasovalo gotovo 8 posto birača.

U mandatima to bi izgledalo ovako: SDP 7, HDZ 3, HNS-u 2, a Živom zidu i MOST-u po jedan saborski mandat.

Izglasavanje nepovjerenja Tomislavu Karamarku?

Podsjetimo,voditelj emisije RTL Direkt Zoran Šprajc jučer je putem svog Twitter profila objavio kako će Most glasati za opoziv Tomislava Karamarka.

“Most je presudio. Glasat će za smjenu Karamarka”, napisao je Šprajc, ali svoju tvrdnju još uvijek nije ničime potvrdio.