Otkrivena tajna koju je Marilyn Monroe sa sobom odnijela u grob

0
161

Nenadmašna filmska ikona Marilyn Monroe sa sobom u grob odnijela je veliku tajnu koja je tek sada izašla na vidjelo. Glumica je naime prije smrti bila u drugom stanju, štoo dokazuju fotografije koje posjeduje Daily Mail.

Napravila ih je njezina bliska prijateljica Frieda Hull davne 1960. godine kada je Marilyn imala samo 34 godine. Glumica je tada bila u braku s piscem Arthurom Millerom, a nakon afere s oženjenim francuskim glumcem Yvesom Montandom, s kojim se zbližila na setu filma “Hajde da se volimo”,  ostala je u drugom stanju.

Ovo je bila najčuvanija tajna slavne glumice, a otkrivena je tek 55 godina nakon njezine smrti. Na fotografijama koje su dospjele u javnost Marilyn je nasmješena, a na njima se jasno vidi trudnički trbuščić. Frida je slike prodala na aukciji, a kupio ih je njezin prijatelj Tony Michaels.

“Rekla mi je da je Marilyn na fotografijama bila trudna i ja joj vjerujem. Ne vjerujem da bi mi to rekla da doista nije tako”, rekao je Tony za Daily Mail i potvrdio da je slavna glumica na kraju ostala bez bebe.

 

Marilyn Monroe (Foto: Getty)

“Izgubila je dijete. Nikada nije razjašnjeno je li imala spontani pobačaj ili je pobacila“, otkrio je Michaels i dodao da smatra da je sada pravo vrijeme da javnost za to dozna. Upravo zbog toga sa pričom je izašao u medije.

Njegova priča baca sjenu na brak Marilyn Monroe i Arthura Millera koji su zajendo bili od 1956. do 1961. godine. Zbog Arthura slavna glumica s kršćanstva je prešla na judizam. Prema službenim informacijama Marilyn je bila trudna sa svojim suprugom, a pobacila je jer je trudnoća bila vanmaternična. No sada se ispostavilo da dijete uopće nije bilo njegovo. Fotografije trudne Marilyn možete pogledati OVDJE.

MP/foto:getty