Petak na Kočerinu: Veliko finale Petrovdanskog turnira

0
263
NA KOČERINU
Petak na Kočerinu: Veliko finale Petrovdanskog turnira
Petak na Kočerinu: Veliko finale Petrovdanskog turnira
0
1

Najstariji turnir u regiji stigao je do samog kraja. Sinoć su odigrane polufinalne utakmice. U prvom susretu polufinala snage su odmjerile ekipe Europrodukt Crnač i Vaske Benz. Susret je protekao sa mnogo prilika i vrhunskih poteza. Vaske Benz je u početku imao terenaku incijativu kada je uspio i povesti rezultatom 2:0. Nakog toga je više napadala ekipa Europrodukt ali nije uspijevala zabiti zgoditak.
Vaske Benz je utakmicu mirno priveo kraju i pri tome zabio još dva zgoditka.

Izmedju dva polufinalna susreta smo imali utakmicu veterena Kočerina i Mamića. Uz lijepu igru revijalnog karaktera susret je završio miroljubivim rezultatom 2:2.
Na poluvremenu tog susreta su organizatori turnira darovali OŠ Kočerin 5 novih kompijutera i laptop!

U drugom polufinalnom susretu su igrali ekipe Mikra Matic Elmont Krško i Sportski Centar Vaske. Ekipa Mikra Matic je imala konstantnu terensku incijativu, što i ne čudi s obzirom da je bila prepuna hrvatskih reprezentativaca. Ekipa SC Vaske je bila pravo osvježenje i pravo iznenadjenje turnira! Konačan rezultat je bio 4:1 za Mikra Matic.
Nakon toga je izvučena bogata tombola sa glavnom nagradom Salona Namještaja Ivanković!
Na kraju sve nas je zabavljala grupa Stari Zvonik i napravila vrhunsku feštu za više od 5000 ljudi koji su prisustovali Petrovdanskoj fešti i turniru!
Za petak imamo veliko finale!

20.00 Europrodukt Crnač – SC Vaske
21.00 Revijalni susret
21.30 Mikra Matic Elmont Krško – Vaske Benz
Nakon toga nas zabavljaju tamburaši grupe Stare Note!!

TAGOVI
  bpz.ba