Predstavljamo Božane Matić ručno izrađene kožne torbe

0
662

Jedinstven, razigran i kvalitetan – kroz ove tri riječi najbolje možemo opisati principe na kojima se zasniva brand torbi dizajnerice Božane Matić. Početkom ljeta, Božana je predstavila novi model torbi, o čijem je dizajnu za MODAMO.info prokomentirala:

„Ovdje se zapravo više radi o redizajnu već postojećeg modela „kofer torbe“ koji je moj najuspješniji model, pa je nakon par godina zaslužio svojevrstan remake. U redizajnirani model pokušala sam unijeti dašak retro štiha i pomalo odstupiti od kvadratičnih oblika i ravnih linija koje su do sada obilježavale moj stil. Torbom dominira novooblikovani poklopac uz već poznate ukrase od kožnih resa i lanaca. Inspiracija za ovu preobrazbu su modni trendovi koji su dominirali sredinom prošlog stoljeća.“

 

Ovaj model torbe sada je dostupan u dvije veličine i to u većoj varijanti namijenjenoj za sve dnevne prilike u koju će lako stati sve što treba da se nađe pri ruci u toku užurbane dnevne rutine, te u manjoj varijanti koja je prikladna za casual dnevni stil,  kao i za večernje izlaske. Činjenica da je ovaj model torbi jednobojan, čini ju prihvatljivim onim damama koje njeguju malo ozbiljniji modni izričaj, a za one modno razigrane djevojke isti model je dostupan i u kombinaciji više boja i uzoraka kože, što torbu čini dodatno upečatljivom i originalnom.

 
Novi modeli torbe predstavljeni su kroz objektiv Božaninog brata, Nikole Matića, a torbe na fotografijama nosi Marija Kolak, kao zaštitno lice torbe koja je po njoj i nazvan „Maria“.
„U ovom editorijalu nastojali smo kombinirati retro štih kojim odiše dizajn ovog modela sa retro odjevnim komadima od kojih su neki stare i po trideset godina, a sve zajedno smo uklopili u suvremeno uređen interijer minimalističkih linija. Na ovaj način stopili smo retro inspiraciju sa modernim dizajnom i na taj način pokazali koliko su torbe nosive u sadašnje vrijeme, odnosno da dizajn ne mora biti podložan prolaznim trendovima, nego je u svojoj originalnosti stvoren da traje vječno.“ bpz.ba

 

 

ljportal.com - Ljubuški Portal

 

ljportal.com - Ljubuški Portal

 

ljportal.com - Ljubuški Portal

 

ljportal.com - Ljubuški Portal

 

ljportal.com - Ljubuški Portal