Širokobriježanin Anđelo(Stipe) Kvesić seniorski prvak Hrvatske, Hercegovini 10 medalja

0
339

Protekli vikend je u Sv. Ivanu Zelini kod Zagreba održano seniorsko PH u karateu u muškoj i ženskoj konkurenciji, na kojem klub Hercegovina- Zagreb potvrdio je titulu najboljeg kluba u Hrvatskoj te je na taj način nastavljen niz fantastičnih rezultata.
Ekipa KKHZ osvojila je ukupno 10 medalja, 2 zlata, 1 srebro i 7 bronci te oborila rekord u broju osvojenih pojedinačnih medalja na seniorskom prvenstvu RH.
Posebne treba istaknuti Anđela Kvesića koji je dominantno stigao do naslova ne dopustivši nijednog trenutka iznenađenje, te potvrdio titulu naslova prvaka u teškoj kategoriji. U prvoj borbi Glavanović(Sokol) 6:0, druga borba Barac(Zamet) 9:1, trećaborba Vinčić(Tempo) 2:1 te u finalu protiv Brotnjaka Pero Vučić ( Hrv. Dragovoljac) 4:0

Sljedi još jedna provjera ekipe u Čačku prije EP.
Početkom svibnja slijedi seniorsko EP u Francuskoj s kojeg s pravom očekujemo nove medalje za Hercegovinu, Grad Zagreb i Republiku Hrvatsku. Ekipu su vodili treneri Danijel Vučić i Boris Vujičić.

Trener D.Vučić: Poslje Budimpešte,Istambula, Laškog, ovo je još jedan fatastičan rezultat u nizu kako za Kvesića tako i za ostale iako su neke odluke sudaca na prventvu utjecale da su nam izostala barem još dva finala.

REZULTATI:
1. Anđelo Kvesić, 1. mjesto +84kg;
2. Lucija Čatlak, 1. mjesto -55kg;
3. Maša Martinović, 2. mjesto +68kg;
4. Goran Hrkać, 3. mjesto -60kg;
5. Marijan Logarušić, 3. mjesto -67kg;
6. Ivan Martinac, 3. mjesto -75kg;
7. Ivan Kvesić, 3. mjesto -84kg;
8. Ivan Zoričić, 3. mjesto +84 kg;
9. Tina Marić, 3. mjesto -61kg;
10. Anamarija Križan, 3. mjesto -68kg.

TAGOVI
  bpz.ba