ŠTO SE TO DOGAĐA S BANDIĆEM?

0
221

redsjednik Hrvatskog sabora akademik Željko Reiner nazočio je u četvrtak prijemu za dužnosnike međunarodnih i nacionalnih sportskih asocijacija i nacionalnih akademskih sportskih asocijacija zemalja sudionica natjecanja te dužnosnike ESI 2016. u Klovićevim dvorima.

Poznati HDZ-ovac ondje se našao u ugodnom društvu, a među ostalima na svečanosti se pojavio i gradonačelnik Milan Bandić. No, ako je suditi po fotografiji objavljenoj na Reinerovom Facebook profilugradonačelniku do svečanosti baš i nije bilo, jer osim što je pred njime šalica kave, prvi čovjek naše metropole vidno je iscrpljen i umoran.

Facebook
Facebook

Čini se kako bi Bandiću više godio san i godišnji odmor na kojega po prvi puta odlazi poslije niza radnih godina, nego li bilo kakva društvena aktivnost, o čemu među ostalim svjedoči boja njegova tena, ali i način na koji se ”zavalio u stolicu”.

13708153_1073288246086777_5598745656129384361_o

Je li umor na Bandićeva pleća pao zbog prenatrpanog rasporeda u kojega se odnedavna uključila i predizborna kampanja ili je posrijedi strah i neprospavane noći zbog istražitelja koji se vrte oko njegovih dvora teško je reći, ali nekako s lakoćom konstatiramo da Bandić nikada nije izgledao lošije. bpz.ba

>>> BANDIĆ NAGLO OTIŠAO NA GODIŠNJI ODMOR: Razlog će vas itekako iznenaditi