Tribine HDZ-a: Uzarići uz HDZ BiH

0
472

Na samom početku predizborne tribine u Uzarićima nazočne je pozdravio Goran Lasić kandidat na listi HDZ-a BiH za Gradsko vijeće Širokog Brijega.Tribine HDZ-a: Uzarići uz HDZ BiH
Aktualni predsjednik Gradskog vijeća Širokog Brijega i nositelj liste HDZ-a BiH Vinko Topić predstavio je kandidate na listi HDZ-a BiH za Gradsko vijeće. „U prošlom sazivu Gradskog vijeća imali smo 13 vijećnika i odličnu suradnju s gradonačelnikom, ali sada s razlogom očekujemo da se taj broj bitno poveća jer protekli četverogodišnji mandat u kojem smo realizirali nekoliko kapitalnih projekata to nam daje pravo“, rekao je u svom obraćanju Topić.

Kandidat za gradonačelnika Miro Kraljević govorio je o projektima koji su realizirani u proteklom četverogodišnjem mandatu, kao i projektima koji se planiraju u budućnosti. Apelirajući na što veću izlaznost Kraljević je naglasio: „Na prošlim izborima dobio sam 7.500 glasova, a preostalih pet kandidata je dobilo ukupno oko 5.000 glasova. S obzirom na ostvareno u proteklom mandatu mislim da opravdano očekujem potvrdu svoga rezultata, te minimalno 15 vijećnika u novom sazivu“. Na skupu su osim mještana Uzarića i kandidata na listi nazočili i predsjednik Vlade ŽZH Zdenko Ćosić, županijski ministar hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Mladen Begić, zastupnik u Parlamentu FBiH Dario Knezović, zastupnik u Parlamentu BiH Predrag Kožul… Domaćini su za sve nazočne priredili domjenak, te je druženje uz razgovor nastavljeno do kasnih večernjih sati.