Udruga fra Mladen Hrkać koncertom i novim prostorijama obilježili petu godišnjicu od osnutka

0
407

U organizaciji humanitarne udruge ‘tra Mladen Hrkać’ danas je u Širokom Brijegu održana tiskovna konferencija povodom održavanja humanitarnog koncerta duhovne glazbe “Pomozimo zajedno!“ i svečanog otvaranja novog uredskog prostora Predstavništva humanitarne udruge „fra Mladen HrkaćUdruga fra Mladen Hrkać koncertom i novim prostorijama obilježili petu godišnjicu od osnutka“ u Širokom Brijegu .

Na konferenciji za medije sudjelovali su:
• Nives Skoko Žanić, prvi dopredsjednik humanitarne udruge „fra Mladen Hrkać“
• Misijana Brkić Milinković, rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije HT ERONET-a
• Marija Buntić, rukovoditeljica Sektora korporativnih komunikacija JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar
• Predstavnik izvođača Đani Stipaničev
• Žana Ćorić, savjetnica s posebnim položajem za pitanje Hrvata u Bosni i Hercegovini u Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan RH
• Davor Ivo Stier, saborski zastupnik

Svečano otvaranje novog uredskog prostora Predstavništva Udruge u Širokom Brijegu održano je u 19.30 sati, uoči samog početka koncerta, na adresi fra Didaka Buntića 72 (stadion Pecara).

Na otvorenju su se obratiti Zvonko Milas, izaslanik predsjednika Vlade Republike g. Andreja Plenkovića i državni tajnik u Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan RH.

Humanitarnim koncertom duhovne glazbe “Pomozimo zajedno!” se službeno obilježava 5. godišnjica osnutka Udruge koja je u vrlo kratkom razdoblju postala jedna od vodećih humanitarnih organizacija na području Bosne i Hercegovine i Hrvatske koja skrbi o osobama sa zdravstvenim poteškoćama, i članovima njihovih obitelji u pratnji, koje dolaze na liječenje u Zagreb.

Koncert se održava pod visokim pokroviteljstvom hrvatskog člana Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića, pod pokroviteljstvom Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske i pod pokroviteljstvom Grada Širokog Brijega.

Na koncertu su nastupili Lucija Zovko, sestre Husar, Alen Hržica, Đani Stipaničev, fra Marin Karačić i mnogi drugi izvođači.

Glavni sponzori koncerta su JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar i JP Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar.

TAGOVI