Završeno testiranje – uskoro kreće Naša TV

0
626

Dugo najavljivani i više puta odgađani medijski projekt Naša TV konačno bi ovih dana trebao početi emitirati program. Portal StarMo saznaje kako bi se prvi programski sadržaji nove televizije sa sjedištem u Mostaru trebali početi emitirati već danas, 7. ožujka 2016. godine.

Da je početak službenog prikazivanja vrlo blizu svjedoči i najavljena konferencija za novinare Naše TV u srijedu, 9. ožujka, na kojoj će se javnosti obratiti glavna i odgovorna urednica NTV Hloverka Novak Srzić, direktorica Željka Kvesić i izvršni direktor Ivan Cigić.

Naša TV će posuđivati i neke od programskim sadržaja Nove TV iz Zagreba s obzirom na to da je o tome sklopljen dogovor između ove medijske kuće i hrvatske TV postaje s nacionalnom koncesijom. Naša TV za početak planira emitirati jednu emisiju magazinskog programskog sadržaja, te nekoliko posebnih programskih projekata. Može se pohvaliti i kvalitetnom snimateljskom i montažerskom ekipom koju čine nekadašnji kadrovi HRT-a, te bivši zaposlenici lokalnih TV postaja HTV Mostar i HTV Oscar C.

Osim iskusnih novinara, redakciju televizije čine i talentirani studenti novinarstva Sveučilišta u Mostaru.

Našu TV osnovali su poduzetnici iz Hercegovine, a testni program je počeo prije nekoliko tjedana. bpz.ba