Brozović seli u London? Sutra pregovori za hrvatski transfer ljeta

0
630

Predsjednik Intera Erick Thorir sutra putuje u London kako bi razgovarao o prodaji Marcela Brozovića! Informaciju donose talijanski mediji kao novi nastavak sage o odlasku hrvatskog reprezentativca s Meazze. To je uvijek tema između dva prijelazna roka. Brozović dobro kotira na tržištu.

Tuttosport navodi da tim povodom indonezijski tajkun Thorir putuje u London. Pogledat će spektakl Arsenala i Barcelone u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, ali put je ipak poslovne prirode. Roberto Mancini, tvrde mediji u Italiji, na ljeto kreće po veznjaka Sampdorije Roberta Soriana, ali i Sevillinog Evera Banegu. Za to mu treba oko 20 milijuna eura.

Interove financije su misterij. Zbog financijskog fair playa prodan je po nevjerojatnoj cifri Mateo Kovačić u Real, a sada bi po sličnom modelu mogao otići i Brozović. Arsenal ga prati, to nije tajna. Kalkulira se da bi u pregovorima cijena za Brozovića mogla dosegnuti cifru od 20 milijuna eura!

Napeto ljeto

Inter, inače, na rate otkupljuje Brozovićev ugovor od Dinama do 2019. godine. Mancini o Brozovićevim kvalitetama govori “po potrebi”, u doba prijelaznog roka, obično je “na putu da postane najbolji na svijetu”, dok tijekom sezone – “mora još puno napredovati”. Brozovićev menadžer, međutim, smatra da je Brozović zaslužio novi, bolji ugovor u Interu.

“Na transfer ćemo se odlučiti samo ako Inter da zeleno svjetlo”, nedavno je kazao Bičanić.

Čeka nas zanimljivo ljeto na tržištu, koje će dodatno zagrijati i Europsko prvenstvo u Francuskoj. Pripreme su već počele, kako za turnir, tako za tržnicu igrača bpz.ba