ČOVIĆ: STOP MRŽNJI – Zaustavimo zlonamjernu propagandu, medijska podmetanja i dezinformiranje

0
382

Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a BiH Dragan Čović oglasio se na Twitteru odgovarajući na kritike velikog dijela bošnjačke javnosti zbog njegovog sudjelovanja u obilježavanju Dana Republike Srpske kojemu ta ista bošnjačka medijska javnost dodaje lažni prefiks neustavnosti. Čović je pozvao na zaustavljanje  zlonamjerne i štetne propagande, medijskih podmetanja i dezinformiranja, te poručio STOP MRŽNJI,  javlja Hrvatski Medijski Servis. 

“Samo bezuvjetnim uzajamnim priznanjem, uvažavanjem i poštovanjem možemo unaprijediti odnose u našoj domovini BiH, a u interesu zajedničke EU budućnosti i prosperiteta svih konstitutivnih naroda” napisao je Čović u prvoj objavi.

Nakon toga je objavio drugi tweet u kojem poziva na  zaustavljanje  zlonamjerne i štetne propagande, medijskih podmetanja i dezinformiranja.

“Zaustavimo zlonamjernu i štetnu propagandu, medijska podmetanja i dezinformiranje. Okrenimo se jedni drugima i gradimo odnose povjerenja na temelju ustavnih načela konstitutivnosti i legitimnog demokratskog predstavljanja! STOP MRŽNJI !!!!”, poručio je Čović na Twitteru. bpz.ba