Derbi na Pecari donio Zrinjskom Europu,

0
607

Pred više od 4000 gledatelja odigrana je utakmica zadnjeg kola na Pecari između Širokog i Zrinjskog. Pravi derbi i odlična atmosfera u utakmici koja je značila sve i za jednu i drugu ekipu. Širokom je trebala pobjeda dok Zrinjski i sa neriješenim rezultatom ide u Europu.

Prvo poluvrijeme obje ekipe su imale svoje šanse, domaći su imali više incijative ali ipak bez golova. Drugo poluvrijeme Široki počinje odlučnije pa je već u 49. minuti nakon akcije Dine Kresingera, Zakarić doveo domaće u vodstvo od 1:0. Široki i dalje kontrolira utakmicu ali trenutak odluke je došao u 67. minuti kad je sudac Jakupović odlučio suditi jedanaesterac za goste što je odlično iskoristio Ivan Crnov koji je Zrinjskom donio Europu ali i toliko važnih milijun KM.

ŠIROKI BRIJEG: Soldo, I. Džidić, Ćorić, Zakarić, Landeka, Wagner, Peko, Brekalo, Plazonić, Kresinger, Marković. Trener: Blaž Slišković.
ZRINJSKI: Dujković, Radulović, Graovac, Crnov, Šćepanović, Blaić, Stojkić, Todorović, Mevlja, Nikolić, Petrak. Trener: Vinko Marinović. bpz.ba