HRVATSKI ČLAN PREDSJEDNIŠTVA BIH Čović na promociji Zbornika radova

0
697

HRVATSKI ČLAN PREDSJEDNIŠTVA BIH Čović na promociji Zbornika radova ‘Rješenje hrvatskog pitanja za europsku BiH’

Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović, u svojstvu visokog pokrovitelja, sutra će u Parlamentarnoj skupštini BiH prisustvovati promociji Zbornika radova Znanstveno-stručnog skupa s međunarodnim sudjelovanjem”Rješenje hrvatskog pitanja za europsku Bosnu i Hercegovinu“.

Organizatori te promocije su Univerzitet u Mostaru, Rektorski zbor Republike Hrvatske, Hrvatska akademija za znanost i umjetnosti u BiH, Odjel za znanost i obrazovanje Hrvatskog narodnog sabora BiH i Institut za društveno-politička istraživanja (IDPI) Mostar.

Promotori Zbornika su prof. dr. sc. Zoran Tomić, rektor Univerziteta u Mostaru, prof. dr. sc. Damir Boras, rektor Univeriteta u Zagrebu, akademik Davorin Rudolf, član Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, te prof. dr. sc. Ugo Vlaisavljević, profesor sa Filozofskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

Također, Čović će sutra prisustvovati i multisektorskim konsultacijama/radionici o temi „Ciljevi održivog razvoja u BiH“ u hotelu Hills u Sarajevu, najavljeno je iz Predsjedništva BiH