ISTINA NAKON 53 GODINE: ‘Ja sam ubio Marilyn Monroe! Bila je prijetnja za SAD!’

0
967

CIA je imala dokaze da je Marilyn Monroe spavala s predsjednikom Kennedyjem i s Fidelom Castrom.

Sedamdesetosmogodišnji Norman Hodges na samrti je priznao kako je godinama bio profesionalni ubojica. Ovaj vremešni starac navodi kako je godinama bio ‘čistač’ CIA-e. Ležeći u jednoj američkoj bolnici Hodges je priznao kako je od 1959. do 1972. godine likvidirao sve osobe za koje je CIA (Američka obavještajna agencija) smatrala da predstavljaju opasnost za sigurnost Ujedinjenih američkih država, pišewakavision.com.

Starac tvrdi kako je u karijeri likvidirao 37 osoba, no jedno ubojstvo mu je ostalo u pamćenju. Navodi kako je dobio nalog da ubije američku divu Marilyn Monroe. Hodges je naveo kako je Marilyn Monroe bila jedina žena koju je likvidirao.

Naveo je kako je CIA imala dokaze da je Marilyn Monroe spavala sa predsjednikom Kennedyjem i sa Fidelom Castrom.

”Nadređeni Jimmy Hayworth mi je rekao da ona mora umrijeti, ali da to mora izgledati kao samoubojstvo ili predoziranje. Ja sam slušao zapovjedi”, kazao je Hodges.
Svoju priču je nastavio govoreći kako je 5. kolovoza ušao u njezinu sobu dok je spavala. Tvrdi kako joj je ubrizgao jaki sedativ pomiješan s barbituratom (op.a. Nembulatom) koji je kratkog djelovanja. Naveo je kako je to američku divu na mjestu usmrtio.

”Kad je postala prijetnja za sigurnost SAD-a trebala je biti eliminirana. Ona je morala umrijeti, a ja sam samo obavio svoju dužnost”, naveo je Hodges. Osim priznanja da je ubio Marilyn Monroe, priznao je da je ubio nekoliko znanstvenika i umjetnika. Navodno su njihove ideje predstavljale prijetnju za sigurnost zemlje.

Portal World News Daily Report objavio je ovu priču, oni su, naime, poznati po tome da objavljuju izmišljene i šaljive priče. No, ova vijest se na internetu pojavila uoči objave knjige dvojice novinara koji također tvrde da je glumica ubijena. Novinari navode da je ubojstvo naručio Bobby Kennedy kako bi zataškao seks-skandal jer je Marilyn spavala i s Johnom i s Robertom Kennedyjem. A.Pranjić