Knešpolje i Ljubotići u velikom finalu na Pecari

0
534

Knešpolje i Ljubotići u velikom finalu na Pecari

ŠIROKI B

Knešpolje i Ljubotići igrati će finale Lige MZ Široki Brijeg
Knešpolje i Ljubotići igrati će finale Lige MZ Široki Brijeg
0
0

Ovogodišnja Liga MZ- Grada Širokog Brijega došla je do same završnice. Sinoć su u Klancu pred nekoliko tisuća gledatelja odigrani polufinalni susreti iz kojih smo dobili dvije ekipe koje će na stadionu Pecara 17. kolovoza igrati finalnu utakmicu za najbolju MZ Širokog Brijega.

U finale su se plasirali Knešpolje pobjedom nad Turčinovićima 4:1 i ekipa Ljubotića koja je pobijedila Desnu Obalu rezultatom 6:2

FOTO Domagoj LEDIĆ

TAGOVI bpz.ba

RIJEG – Nakon što je Knešpolja u srijedu protiv Izbična osiguralo plasman u poluzavršnicu Malonogometne lige MZ Širokog Brijega, isto su sinoć izborili Ljubotići, Desna Obala i Turčinovići.

Rezultati (četvrtak) 4.8.:

Privalj – Ljubotići 4:4 (6:8) na penale
Oklaji – Desna Obala 1:6
Kočerin – Turčinovići 1:1 (3:5) na penale

Poluzavršnica je na rasporedu večeras, gdje se sastaju:

20:45h – Knešpolje – Turčinovići
21:45h – Ljubotići – Desna Obala( Ljubotići prvi  finalist)

Knešpolje i Ljubotićipreuzmi u velikom finalu na Pecari

Knešpolje i Ljubotići igrat će u finalu Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega.

U prvom polufinalnom susretu igranom u petak navečer na terenu Prve osnovne škole u Klancu, Knešpolje je s 4:1 slavilo protiv Turčinovića. Već nakon prvog poluvremena, prošlogodišnji finalisti imali su 3:0. Turčinovići su u nastavku uspjeli smanjiti rezultat, a nakon što su nisu uspjeli realizirati priliku za postizanje drugog pogotka, kazna je uslijedila na drugoj strani te je Knešpolje mirno ušlo u samu završnicu. Mogao je rezultat biti i uvjerljiviji, no vratnica se Knežepoljanima ispriječila četiri puta.

Podsjećamo, Knešpolje je prošle godine u finalu izgubilo 2:1 od Lijeve Obale te će ove godine imati drugu priliku za odlazak do samog kraja.

U drugom polufinalnom susretu Ljubotići su sa 6:2 pobijedili Desnu Obalu te se plasirali u svoje prvo finale. Već na samom početku utakmice vidjelo se na koju će stranu otići utakmica jer Ljubotići su u prvih nekoliko minuta vodili s dva pogotka razlike, a do kraja nisu prokockali prednost.

Finale će se igrati na stadionu Pecara 17. kolovoza, a prijenos utakmice, koji će biti rađen u produkciji MediaStream i HercegovinaLive, moći ćete pratiti na portalu Jabuka.tv. Također, sve utakmice play-off faze bile su u izravnom prijenosu.

Na poluvremenu prve utakmice nastupili su kadeti Hrvatskog cheerleading kluba Široki, a prije početka utakmica održana je minuta šutnje u sjećanje na poginule branitelje u VRO ”Oluja”.

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić) bpz.ba