“MALA BOGINJA GLAZBE” Lucija Šarčević izborila finale Supertalenta

0
247

Mlada glazbenica iz Rame Lucija Šarčević izborila je finale hrvatskog Supertalenta izvedbom pjesme „Libar“ Zlatana Stipišića Gibonnija.

Piše: Magdalena Meter, Hrvatski Medijski Servis

Veliko oduševljenje na pozornici je izazvala 18-godišnja Lucija Šarčević, koja je svojim nastupom ostavila publiku i žiri u transu. S lakoćom je izvela baladu i oduševila svojom interpretacijom.

“Kakav nastup, predivan, ta emocija s kojom proživljavaš tekst koji pjevaš, onda glas, onda scenski dio, kakav nastup, stvarno”, komentirao je Janko.

“Čak mi je malo neugodno zbog toga što ću ti reći, to nisam ja, ali tvoj glas, svaki tvoj uzdah, pjesma koju si pjevala, to je apsolutno nešto potaknulo kod mene, nikad ne bih slušao takvu vrstu glazbe, ali tvoj glas i klavir, top topova”, priznao je Bilman.

“Mala boginja glazbe, htjela sam to još jednom reći. Nisam pronašla snažniju riječ za Luciju od ove, iako sam tragala za njom. Večeras je svaki čovjek pred malim ekranima dobio poruku koju je Gibonni htio prenijeti ovom pjesmom”, oduševljena je bila i Martina.

“Nevjerojatno je to kako ti zvučiš, danas se nisam rasplakala, ali si me opet oduševila”, složila se s ostatkom žirija Maja Šuput.

U svom selu Rumboci, Lucija vodi crkveni zbor i potpredsjednica je Franjevačke mladeži. Svira klavir, gitaru i ukulele, a pjeva i na vjenčanjima već 3 godine. Ne želi biti zvijezda, ali obožava glazbu i to je veliki dio nje./HMS/