Mali trikovi koji su seksipilniji od samoga seksa

0
825

Ma štogod drugi pričali ne vrti se uvijek sve oko seksa. Naprotiv, postoje neke stvari koje možete činiti i pritom biti puno više seksipilniji nego tijekom samog čina seksa. Evo koje su to.

Maženje tijekom seksa
Možda maženje i nije opcija baš pri svakom seksualnom odnosu. Često je vrući, pa čak i grubi seks pun strasti puno seksipilniji od samog maženja no, nepobitna je činjenica da prava emocionalna povezanost proizlazi iz toplog zagrljaja i maženja.

Masaža stopala
Općenito sve masaže u sebi nose seksualnu energiju no, dobra masaža stopala je kategorija za sebe. Stopala nisu omiljeni dio ljudskog tijela. Često s njima vodimo poseban odnos ljubavi i mržnje, a neke ih se osobe i srame. Upravo iz tog razloga voljeti stopala svog partnera, znači bezuvjetnu ljubav. Kada ste u stanju svom partneru pružiti masažu stopala i pritom uživati znate da ga zaista volite, kao i on vas.

Cvijeće na poklon bez posebnog razloga
Ako imate želju razveseliti svoju bolju polovicu i tek na jedan običan ponedjeljak je podsjetiti koliko je volite, pošaljite joj cvijeće u ured. Ta će ju iznenadna i ničim izazvana gesta baciti na koljena te izazvati zavist njezinih kolegica.

Držanje za ruke
Sitni, neprimjetni dodiri često su uvertira za pravu seksualnu eksploziju. Prizor zaljubljenog para koji izlazi iz restorana i drži se za ruke izmamit će svima osmijeh na lice. Stoga, svaki puta kada vam vaš dragi nježno pomakne kosu s lica ili vas, ničim izazvan, primi za ruku, budite svjesni da imate ljubav koju valja dobro čuvati.

neznase.ba