ODRŽANA 132. SJEDNICA

0
219

Na današnjoj, 132. sjednici, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije usvojila je Zaključak o usklađivanju rashoda s prihodima za razdoblje od 1. do 30. studenog 2020. godine i Operativni plan za studeni 2020. godine.

Također, Vlada je usvojila Izvješće o izvršenju Proračuna HNŽ i Izvješće o izvršavanju Tekuće pričuve za razdoblje od 1. siječnja do 30. rujna 2020. godine.

Vlada je razmatrala Izmjene i dopune Proračuna za 2020. godinu, kao i Nacrt Proračuna HNŽ i Nacrt Zakona o izvršenju Proračuna za 2021. godinu, o kojima je postignuta visoka razina usuglašenosti, te se usvajanje tih najznačajnih financijskih dokumenata očekuje početkom sljedećega tjedna.

Na današnjoj sjednici Vlada je još jednom razmotrila sve do sada poduzete aktivnosti u svezi zahtjeva Nezavisnog sindikata zaposlenika SKB Mostar, te zadužila resorno Ministarstvo da iznova pozove spomenuti sindikat da, poštujući propisanu proceduru, imenuje pregovarački tim i prihvati Protokol o pregovaranju, kako bi, u duhu dijaloga i kompromisa, započeli pregovore s ciljem iznalaženja najboljih i održivih rješenja.

Vlada HNŽ-a odobrila milijun KM za 'korona-subvencije' gospodarstvenicima -  Poslovne novine