Otac mi je Hrvat, majka Srpkinja, ali.. živim u Parizu “Navijat ću za Hrvdsku”

0
447

Rukometna zvijezda Nikola Karabatić najavio je finale Svjetskog nogometnog prvenstva u kojem se sastaju Francuska i Hrvatska.

Nikola Karabatić otkrio za koga će navijati: Otac mi je Hrvat, majka Srpkinja, ali…Slikovni rezultat za nikola karabatić

Karabatić igra za francusku reprezentaciju, ali povezan s Hrvatskom, kao i susjednom Srbijom. Njegov pokojni otac Branko je iz Vrsina pokraj Trogira, a igrao je rukomet u Nišu gdje upoznao buduću suprugu Radmilu. U Nišu je Nikola došao na svijet.  – Navijat ću za Francusku. Ovo je finale o kojem sam sanjao. Premda me srce malo boli kada su u pitanju utakmice između Francuske i Hrvatske ili Francuske i Srbije u drugim sportovima. Rođen sam u bivšoj Jugoslaviji, otac mi je Hrvat, a majka Srpkinja. Preselio sam u Francusku s četiri godine, ali u meni je ostao dio Balkana – rekao je Karabatić za francuske medije. Prisjetio se i polufinala Hrvatske i Francuske (1:2) na SP-u 1998. – Tada sam se radovao kad su postignuta sva tri gola. Navijat ću za Francusku, ali bit ću sretan ako i Hrvatska pobijedi. Ponosim se balkanskim korijenima koliko i time što sam Francuz. U Karabatićevom domu bit će uzbudljivo. – To je za nas nešto posebno. Dio obitelji bit će za HrvatskuSlikovni rezultat za nikola karabatić, a dio za Francusku. Ponosan sam što mala država kao što je Hrvatska tako lijepo predstavlja cijelu regiju.

Pročitajte više na: mmportal.netSlikovni rezultat za nikola karabatić