PORUKA DRŽAVNOM ODVJETNIKU

0
614
04.02.2015., Zagreb - Raspravom o izmjenama zakona o sigurnosti i interoperabilnosti zeljeznickog sustava nastavljena je sjednica Sabora RH. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Marasović: ‘Cvitane, prijavi počinitelje jer su napravili socijalističko obilježje nasred Hajdukova igrališta’

Autor: bpz.ba(Hina)

“Taj znak je oznaka socijalističke partije Njemačke kao i petokraka zvijezda socijalističke partije Jugoslavije, odnosno Hrvatske. I to su dva ista identična znaka s istim učinkom u Drugom svjetskom ratu i u poraću”, poručio je Marasović.

Saborski zastupnik HDZ-a Dujomir Marasović poručio je u srijedu glavnom državnom odvjetniku Dinku Cvitanu da prijavi nepoznate počinitelje zato što su “napravili socijalističko obilježje nasred Hajdukova igrališta”.

“Taj znak je oznaka socijalističke partije Njemačke kao i petokraka zvijezda socijalističke partije Jugoslavije, odnosno Hrvatske. I to su dva ista identična znaka s istim učinkom u Drugom svjetskom ratu i u poraću”, poručio je Marasović replicirajući glavnom državnom odvjetniku koji je podnosio Saboru izvješće o radu u protekloj godini.

U Splitu je, kaže, na vlasti SDP, u Hajduku pretežno SDP, sve su tajne službe u rukama su SDP-a. “A ‘ko je kriv? Ja kriv tobože? Pa izvolite istražiti tko je kriv. A mi u Splitu svi znamo, babe znaju, ribe znaju, da je SDP inspirirao u borbi s Hrvatskim nogometnim savezom ovaj slučaj kako bi srušio Nogometni savez, isto kao što je Tito namjestio one špijunske aparate ispod Jovankinog kreveta kad je izmijenio Rankovića”, rekao je Marasović.

Cvitan mu je kratko uzvaratio kako Državno odvjetništvo ne podnosi kaznene prijave nego postupa po kaznenim prijavama.