Predizborne tribine HDZ-a BiH u Crnim Lokvama i Ljubotićima

0
528
TRIBINE HDZ-A
Predizborne tribine HDZ-a BiH u Crnim Lokvama i Ljubotićima
 Predizborne tribine HDZ-a BiH u Crnim Lokvama i Ljubotićima
0
2

Dolazak članova i simpatizera HDZ-a BiH na predizborne tribine u temeljnim ograncima Crne Lokve i Ljubotići pokazatelj su kako Hrvatska demokratska zajednica BiH može računati na sigurnu pobjedu.

Prije početka tribine u Crnim Lokvama zapaljene su svijeće ispred spomenika poginulim braniteljima u Prvom i Drugom svjetskom ratu i Domovinskom ratu.
Aktualni gradonačelnik Miro Kraljević poslao je poruke i obećanja koja su realna i izvediva, čime se pokazuje velika ozbiljnost, kako u sadašnjem tako i u budućem radu Gradske uprave.

„Govorim to stalno, i opet ću ponoviti, cilj nam je u prve dvije godine novog mandata završiti sve planirane vodovode, pa tako i u Ljubotićima. Nadam se da ćemo imati podršku viših razina kako bi to uspjeli realizirati,“ poručio je kandidat za gradonačelnika Miro Kraljević.

Predstavljanjem programa rada budućeg Gradskog vijeća, kao i budućih članova Gradskog vijeća koji se nalaze na listi, aktualni predsjednik i nositelj liste Vinko Topić pokazao je kako će rad Vijeća i dalje biti na visokoj razini. „Lista HDZ-a BiH za Gradsko vijeće ima veliki potencijal, stoga izađite na izbore i podržite svoje kandidate,“ rekao je u svom obraćanju Topić.

„Hrvatska demokratska zajednica BiH uvijek je bila stožerna stranka hrvatskog naroda, a tako će biti i dalje. Siguran sam da koračamo prema velikoj pobjedi“ rekao je između ostalog Toni Galić, kandidat na listi HDZ-a BiH za Gradsko vijeće.

TAGOVI