Predsjednik Čović posjetio novoobnovljene prostorije HVIDR-e te Udrugu obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja HVO HB

0
385

 

 

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović posjetio je danas novoobnovljene prostorije Središnjice županijskih zajednica HVIDR-e HVO HB te se sastao s članovima Udruge.

Prilikom posjete razgovarano je o funkcioniranju HVIDR-e, planovima i aktivnostima koje je Udruga prezentirala a odnose se na zaštitu sudionika Domovinskog rata. Razgovarano je i onim problemima koji se odnose na opterećenje u radu Udruge te problemima koji nisu riješeni.

Predstavnici HVIDR-e zahvalili su se predsjedniku Čoviću na posjeti, kao i pomoći u radu svim braniteljskim udrugama i braniteljskoj populaciji.

Predsjednik Čović i ovom posjetom iskazao je punu potporu aktivnostima koje HVIDRA planira u idućem vremenu.

Predsjednik Čović sastao se i sa vodstvom Udruge obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja  u Domovinskom ratu HVO HB.

Ovom prilikom razgovarano je o kontinuiranoj pomoći ovoj Udruzi kao i obiteljima poginulih i nestalih hrvatskih branitelja.

Predsjednik Čović je i danas naglasio važnost dobre organizacije braniteljskih Udruga, podržao njihovo vodstvo, pozdravio aktivnosti kao i nastojanja da uz sve raspoložive načine pomognu braniteljsku populaciju.

Na kraju sastanka dodjeljena je zahvalnica predsjedniku Čoviću za pomoć i posebnu pozornost prema braniteljima i njihovim obiteljima koji su u potrebi.