Predsjednik Čović posjetio općinu Odžak i razgovarao s načelnicom Nadom Ćulap

0
121

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović danas je boravio u službenom posjetu Općini Odžak te se susreo s općinskom načelnicom Nadom Ćulap.

Sastanku je nazočila i dopredsjednica HDZ-a BiH i zastupnica u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Darijana Filipović.

Na sastanku je razgovarano o aktivnostima izvršne i zakonodavne vlasti i kapitalnim projektima koji se provode u Odžaku. Istaknuti su planovi razvoja i projekti koje  općina Odžak planira realizirati uz pomoć većih razina vlasti, a dužnosnici su prokomentirali i aktualnu političku situaciju.

Načelnica Ćulap je kazala kako općina Odžak ima odličnu suradnju sa dužnosnicima županijske i federalne razine vlasti, koji su velika potpora u realizaciji planiranih kapitalnih investicija i projekata.

Predsjednik Čović iskazao je potporu predstavljenim aktivnostima, naglasio je kako će dužnosnici većih razina u županijskoj, entitetskoj i državnoj razini vlasti pratiti općinu Odžak u predloženim razvojnim, gospodarskim i infrastrukturnim projektima.

Prije održanog sastanka, predsjednik Čović je posjetio župu Glavosjeka sv. Ivana Krstitelja, u Odžaku te razgovarao s  vlč. Ilijom Orkićem, župnikom ove župe o aktivnostima i potrebama župe i župljana.