SINDIKAT POLICIJE NAPAO OREPIĆA

0
324

Otkrio uznemirujući podatak: Huligani će večeras u 30. minuti prekinuti utakmicu!

Autor: I.K bpz.ba

Ono što je zabrinjavajuće je da su dobili dojavu da će na današnjoj utakmici protiv Španjolske jedan od navijača nakon 30. minute pokušati napraviti novi incident, i to što će utrčati na teren i napasti suca.

 

Nacionalni sindikat policije izdao je opširno priopćenje u kojem je optužio ministra unutarnjih poslova Vlahu Orepića da nije govorio istinu nakon incidenata u St. Etienneu. Sindikat tvrdi kako navijači uhićeni prije utakmice s Češkom, a koji su pušteni uopće nisu bili oni koji su radili nerede, a kako je tvrdio Orepić.

Sindikat je nezadovoljan odlukom ministra da se pošalje samo 7 hrvatskih policajaca u Francusku, a ono što je zabrinjavajuće je da su dobili dojavu da će na današnjoj utakmici protiv Španjolske jedan od navijača nakon 30. minute pokušati napraviti novi incident, i to što će utrčati na teren i napasti suca. U sindikatu su nezadovoljni ponašanjem Orepića, ali i prijašnjeg ministra Ostojića, jer smatraju da nisu poduzeli sve prave mjere da se provede Zakon o sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Kritiziraju se i francuske kolege koji su zaustavili grupu navijača iz Dalmacije nakon utakmice s Češkom, te su im u automobilu pronašli pirotehniku, teleskopske palice, bengalke, ali ih uopće nisu priveli, unatoč zahtjevu hrvatske policije.

Pročitajte ispod dopis sindikata policije…

Scan0025

 

Scan0026

Scan0027