SJEĆATE LI SE MIRJANE LUČIĆ:

0
689

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić Baroni (38) prije tri tjedna rodila je kćer, a tu je informaciju donedavno čuvala samo za bliske prijatelje i obitelj.

– Bilo je sve to pomalo neočekivano. Za takve stvari razgovarali smo da ih damo u Božje ruke i da će se dogoditi onako kako je trebalo. Kad se sve to dogodilo kako je i trebalo, shvatili smo da je stigao znak, da je vrijeme da objavimo vijest, otkrila je u intervjuu za Tennis.

SJEĆATE LI SE MIRJANE LUČIĆ: Nekad perspektivna tenisačica koja je pobjegla od nasilnog oca postala je majka djevojčice!

Mirjana Lučić-Baroni - Vijesti, Zanimljivosti & Rezultati | Tennis.hr®

Mirjana je devedesetih godina pobjegla iz Makarske od oca Marinka koji ju je prema njenim riječima fizički zlostavljao. U jednom je trenutku radila i kao blagajnica ne bi li prehranila obitelj u SAD-u. Prije tri godine uspjela je doći do polufinala Australian Opena i postati 20. tenisačica svijeta.

Ozljeda ramena uništila je mogućnost da nastavi karijeru, ali ona ne odustaje.

– Sigurno imam puno toga za reći, načine kako opisati život, kako se stvari događaju. Ljudi pretpostavljaju da znaju puno o meni i što se dogodilo, a zapravo nemaju pojma. I što se sve događalo i s koliko sam se sranja u životu nosila nakon što sam napustila Hrvatsku. Da, mislim da će neki biti iznenađeni, a možda će i još više cijeniti moj uspjeh i daljnju ustrajnost.

Planirala se vratiti prošle godine na Roland Garrosu i US Openu.

– Imala sam plan, ali onda se dogodila ova luda stvar s pandemijom. Nedugo potom saznala sam da sam ostala trudna i posvetila sam se tome. Bila sam u svojoj kući, podalje od svih. Sama sam išla na ultrazvuk. Čak nisam imala niti baby shower (tradicionalno darivanje djeteta s prijateljicama), otkrila je Mirjana, prenosi Slobodna Dalmacija.

www.tomislavnews.com