SLAVNA SPORTAŠICA NAPALA STAZIĆA: “Najveći šljam sjedi u Hrvatskom saboru!”

0
736

NENAD STAZIĆ, SDP-ov veteran, poznat po iritantnim izjavama, zbog čega su ga počeli prezirati i u vlastitoj stranci, na svom je Facebook profilu ironično komentirao uputa koje su dobile škole o prednosti zapošljavanja hrvatskih branitelja na mjestu ravnatelja u školama i učeničkim domovima.


Saborski zastupnik SDP-a na facebooku je upitao: “Jeste li za to da pri odlasku u Irsku hrvatski branitelji imaju prednost?

Njegov status izazvao je brojne komentare, uvrede pa čak i prijetnje. U raspravu na Facebooku uključila se i bivša hrvatska atletičarka Ivana Brkljačić.Slikovni rezultat za IVANA BRKLJAČIČ Zgrožena je Stazićevom komunikacijom na društvenim mrežama.

 

Ivana Brkljačić, hrvatska prvakinja i rekorderka u bacanju kladiva, rođena je Villingen-Schwenningen kraj  Stuttgarta 25. siječnja 1983., hrvatska Rodom je iz Like, iz obitelji bunjevačkih Hrvata. Djetinjstvo je provela u Trnovcu kraj Gospića.

Europska je i dvostruka svjetska juniorska prvakinja u bacanju kladiva, sudinica dvije olimpijade (Sydney i  Atena) i uz Blanku Vlašić, Sandru Perković i Saru Kolak ubraja se među najbolje hrvatske atletičarke posljednja dva desetljeća.

Njezin najbolji rezultat iznosi 75,08 m, što je hrvatski rekord. Toliko je bacila na atletskom mitingu u Varšavi u lipnju 2007.Dobitnica je Državne nagrade za šport “Franjo Bučar” za 2007. godinu.