TEORIJA ZAVJERE ILI? Ova pjevačica godinama je mrtva, zamjenjuje ju dvojnica?! (FOTO)

0
329

Neke od 12 tvrdnji su doista intrigantne, dok ih se većina može objasniti.

Nisu baš sve teorije zavjere uvijek vezane za napad na “Twinse”, masone, iluminate, Vatikan ili koga već sve ne. Ima ih koji se bave ozbiljnijim teorijama zavjere kao što je ova. Naime, portugalska internetska stranica koja se bavi teorijama zavjere nije posvećena uobičajenim teorijama zavjere koje smo naveli, oni pak iznose “uvjerljive” dokaze kako je nekadašnja tinejdžerska pjevačka senzacija, Avril Lavigne, ustvaripreminula i da ju je naslijedila dvojnica.

Kako tvrde portugalski teoretičari zavjere, još 2002. nakon rapidnog uspjeha prvoga albuma, tada mlada zvijezda nije mogla podnijeti teret slave i pala je u depresiju. Tvrde kako je pronađena mrtva u svojemu stanu i kako je zamijenjena dvojnicom Melissom Vandellom.

Kako ne bi sve ostalo na teoriji, “zavjeraši” su iznijeli dvanaest, uvjetno rečeno, dokaza o ovoj tvrdnji.

 1. Drugačiji oblik lica, posebice nosa.
  avrilestamuerta.blogspot.com.
  avrilestamuerta.blogspot.com.
 2. Avril je 2002. bila visoka 1.58 cm, a sada je 1.55.
 3. Glas “nove” Avirl mnogo je slabiji od onog prave i ne može ispjevati sve note iz najvećih hitova Compicated i I’m With You.
 4. Skrivene poruke u pjesmama, videospotovima na CD-u Under My Skin. (CD izašao nakon “smrti”)
 5. Evan je napustio bend prije albuma Under My Skin tvrdeći kako je izgubio najbolju prijateljicu Avril.
 6. Avril više nema isti rukopis, točnije koristi drugačiji potpis za autogram.
 7. Nagla i neočekivana promjena osobnosti i stila života.
 8. Kada su je jednom prilikom ispitivali o ovoj temi izbjegavala je odgovor i na licu joj se moglo vidjeti kako joj je neugodno. Novinar je inzistirao na odgovoru, ali “Avril” je samo pognula glavu i šutila.
 9. Originalna Avril nikada ne bi pokazivala tijelo pred kamerama, “fake” Avril to stalno radi.
 10. Istinska Avril ne bi se nikada pjevala pop pjesme i bila okružena plesačima na pozornici. Lažna Avril to radi.
 11. Prava Avril nikada nije nosila “trendy” odjeću i ponašala se kao diva, mrzila je sve pjevače koji su bili takvi, kao i samu riječ diva. Nova Avril se oblači “trendy” i ne smeta ju kada ju zovu diva.
 12. Madeži i ostale urođene oznake na tijelu i licu nisu iste kod lažne i prave Avril. Nova pokušava imitirati oznake prave Avril, ali one se na nalaze na pravim mjestima.
avrilestamuerta.blogspot.com.
avrilestamuerta.blogspot.com.

Neke tvrdnje je uistinu teže objasniti, no drugačiji nos možemo objasniti plastičnom operacijom, promjenu stila života jednostavno možemo tumačiti sazrijevanjem mlade zvijezde kao i promjenu stila izskejterice u damu. Svađe u bendu su česte pa tako i odlasci članova, no raskid prijateljstva ne događa se samo kada netko umre. Glas pjevača s godinama može promijeniti boju, a što se tiče žanra, možda skejteri više nisu u modi, a pjevačica mora pratiti trendove želi li živjeti od nečega. OK, promjenu u visini ne možemo objasniti, ali madeži se još uvijek daju ukloniti.bpz.ba