Tjedni komentar” Hoćemo li Priznat sami Sebe”

0
596
Prva vijest tjedna: Predsjednik Čović izišao iz izolacije i test je negativan. Bogu hvala i slava a našem Prvaku dobro zdravlje i puno mudrosti od srca želim.
Druga žarka tema ovog tjedna (a i godine) je 25 obljetnica VRA Oluja a posebno “vruća” tema je kako Predsjednik Milanović osvjetla obraz i sebi i Republici Hrvatskoj, okrenu svijetlu stranu medalje, i kako kaza D. Miloš “mora mu se odat priznanje, i odnos prema Hrvatima u BiH”
Srijeda, 05 Kolovoz 2020
A sarajevski mediji “bljuju” zlo i zlobu bez granica. Neistine, govor mržnje i pogrdne riječi na vrhuncu. Krajnje je vrijeme za razmisliti, o nemogućnosti suživota sa onima koji mrze sve što je hrvatsko.
Hoće li lokalni izbori “iznjedriti” toliko željene promjene na bolje, vidjet ćemo. Umiremo, a teško se rađa promjena nužna za novo rođeni život. Izgleda da će biti neovisnih kandidata, osvježenja u politici, tipa bračnog para Raspudić u Republici Hrvatskoj.
Istraživao sam i otkrio kako se radi o vrlo kvalitetnom i sposobnom političaru, poznavatelju i analitičaru stanja u Gradu Mostaru.
Prikupljaju se potpisi za izbore u Mostaru, ima li na pomolu novog vođe hrvatskr oporbe u Mostaru.
Hoće li demokratske izbore učiniti demokratskim u svojoj stranci???
Živi bili pa uskoro vidjeli.
Odvjetniče, sretan ti profesionalni politički odnos, u hrvatskoj republikanskoj stranci, hoće li stara zvona zazvonit, novim sluhom u Gradu na Neretvi…. Vidjet ćemo.
Samo jedno nikad ne zaboravite.
Narod je ispred države, a domovina je ispred pojedinca, sebedarje kreira raj a sebeljublje kreira pakao, zato brate, mi smo krvavo sjeme obranili i sačuvali, a vi u miru mudrošću i sebedarjem sačuvajte do svršetka svijeta. Po Isusu Kristu, Gospodinu našem. Amen
Mladen LJubić-Vajta@
Jutarnji list - #nevrijeme