Tribine HDZ-a u Ljutom Docu i Biogracima: Samo HDZ BiH traje i ostaje!

0
314

„Zašto HDZ BiH? Zato što se ostale stranke pojave i nestanu, a HDZ BiH traje i ostaje“, rekla je između ostalog na predizbornoj tribini Gradskog odbora HDZ BiH Široki Brijeg u Biogracima, Ana Marija Alilović, kandidatkinja na listi za Gradsko vijeće.Tribine HDZ-a u Ljutom Docu i Biogracima: Samo HDZ BiH traje i ostaje!

Na tribinama u Biogracima i Ljutom Docu predstavljen je program HDZ-a BiH Široki Brijeg koji svojim značajkama pokazuje kako će sljedeći mandat biti velikim dijelom razvojni i s velikim investicijama u raznim područjima. Kandidat za gradonačelnika Miro Kraljević nabrojao je projekte koji su od velikog značaja za našu sredinu i čija vrijednost doseže milijunske iznose. „U Širokom Brijegu uvijek se radi, bez obzira jesu li izbori ili ne. Novi mandat će biti prilika urediti središte grada kako bi Široki Brijeg uistinu bio onakav kako mu priliči“, rekao je Miro Kraljević.

Nositelj liste Vinko Topić u svome obraćanju predstavio je listu i kandidate. „Predvodim listu HDZ-a BiH, časnih, odgovornih i ozbiljnih osoba koja će znati odgovoriti na sve zadaće u Gradskom vijeću,“ rekao je između ostalog aktualni predsjednik Gradskog vijeća.

TAGOVI