U Mostaru otvoren još jedan luksuzni hotel – hotel Mostar

0
575

U središtu Mostara danas je otvoren novoizgrađeni luksuzni hotel „Mostar“ s četiri zvijezdice. Hotel je smješten u neposrednoj blizini Španjolskog trga, Trga Rondo, parka Zrinjevac, tržnog centra Mepass mall, a udaljen je samo 15-tak minuta lagane šetnje od Starog mosta i stare gradske jezgre, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Hotel „Mostar“ na sedam etaža ima 88 konfornih dvokrevetnih soba, 9 trokrevetnih, 5 apartmana, te jedan predsjednički apartman. Sve sobe su klimatizirane s besplatnim bežičnim internetom i LCD televizorima, mini barom, room servisom i drugim sadržajem koje posjeduju suvremeni hoteli.

Osim ugodnog i modernog smještaja gosti hotela će moći uživati i u korištenju lobby bara, restorana, caffe-slastičarne s terasom, tu su i  konferencijske dvorane, i dvorane sastanke. Hotel Mostar ima i vlastiti parking za automobile i autobuse, podzemne garaže te fitness centar koji ima: teretanu, jacuzzi, finsku saunu i tursko kupatilo.

Danas je novootvoreni hotel već primio i svoje prve goste, otvorena je i caffe-slastičarna, te održan i prvi seminar na kojem je prisustvovalo 120 ljudi. Otvaranje kompletnog hotela tj. restorana i kuhinje za goste biti će u ponedjeljak, otkrila je za Hrvatski medijski servis glasnogovornica hotela, Radmila Blažević.

Otvaranjem hotela Mostar, grad na Neretvi, u koji s dolaskom proljeća stiže sve više turista obogatio je svoju turističku ponudu Mostar, te izrastao u pravo trgovačko-turstičko središte.

Podsjetimo prošle godine u Mostaru je otvoren hotel Mepas s pet zvijezdica, koji je uvršten među najatrktivnije europske hotele, a osim ova dva hotela, tu su još i hotel Ero, hotel Bevanda, hotel City, hotel Bristol, te dva hotela u staroj gradskoj jezgri hotel Old Town i nedavno otvoreni mini hotel Almira. /HMS/ bpz.ba