U Å IROKOM BRIJEGU

0
518

Večeras (ponedjeljak) je na platou pred širokobriješkom crkvom u organizaciji Udruge fra Mladen Hrkać održan humanitarni koncert koji je privukao oko 1000 gledatelja. Ulaz na ovaj humanitarni događaj je bio slobodan a mnoštvo gledatelja u društvu svojih obitelji i prijatelja mogli su uživati u ovoj jedinstvenoj proslavi ljubavi i dobrote na kojoj su svoj doprinos dala brojna glazbena imena poput Zorice Kondže, Ivana Mikulića, Tibie, fra Zvonimira Pavičića, Stjepana Lacha, fra Marina Karačića i Lucije Zovko.

Koncert je održan pod visokim pokroviteljstvom člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda dr. Dragana Čovića, pod pokroviteljstvom Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske i pod pokroviteljstvom Grada Širokog Brijega.
Svi posjetitelji su tijekom koncerta imati priliku dati svoje dobrovoljne priloge te nazvati broj humanitarnog telefona 17000 za područje Bosne i Hercegovine a cjelokupan prihod će biti namijenjen za provedbu svakodnevnih aktivnosti Udruge s ciljem pomaganja svim osobama sa zdravstvenim poteškoćama koje dolaze na liječenje u Zagreb.

Nekoliko fotografija vidi u fotogaleriji.

FOTO I.R. i Hrvoje BAZINA bpz.ba