USORA: Čoviću predstavljeni kandidati za lokalne izbore

0
245

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović posjetio je Općinu Usora na poziv predsjedatelja OV Usora Ive Suvale.

Po dolasku Čovića u Usoru, najprije je položen vijenac i zapaljena svijeća za sve poginule branitelje iz Domovinskog rata, polaganju vijenaca pridružili su se još: Ivo Tadić predsjednik ŽO HDZ-a BiH Zeničko-dobojske županije, Andrej Kajić ministar financija ZDŽ , Zvonimir Anđelić ministar gospodarstva ZDŽ i predsjednik OO HDZ-a BiH Usora, dr. Vjekoslav Jeleč koji je na listi za XI. izbornu jedinicu na predstojećim općim izborima u Republici Hrvatskoj, te članovi OO HDZ-a BiH Usora kao i kandidati za OV Usora.

Objavljeno 15.08. – 11:53
 

Nakon toga uslijedio je radni sastanak u dvorani OV Usora, na kojem je Čović upoznat s problemima u Usori kao i s radom OO HDZ-a BiH Usora.Predstavljeni su, kandidat za načelnika i lista za OV Usore, gdje je dat naglasak na mlade, nove i obrazovane osobe istinski opredjeljene za Usoru, ostanak u Usori i opstanak Usore. Također je predstavljen i dr. Vjekoslav Jeleč, liječnik koji je iz Usore, ali trenutno živi i radi u Zagrebu. Tako je doktor Jeleč završio na listi HDZ za XI. izbornu jedinicu. Doktor Vjekoslav je iskoristio priliku te je dao podršku kandidatu za načelnika kao i listi za OV Usora.

Čović je izrazio zadovoljstvo što je ponovno u jako kratkom roku došao u Usoru. Naglasio je da očekuje povjerenje birača na predstojećim lokalnim izborima u BiH kako za načelnika tako i za listu OV Usora, te da se konačno ostvari sinergija Općine Usora preko svih razina vlasti u BiH odnosno od lokalne razine do Predsjedništva BiH bpz.ba