Vjera, ljubav i domovina – koncert Miroslava Škore u Puli

0
746

„Bilo je potrebno manje od 48 sati da se rasproda prvih 99 ulaznica po promotivnim cijenama od 99 kuna“ – javljaju iz Petar Ćurić agencije i Udruge „Slavni u Istri“, organizatora velikog povratničkog koncerta Miroslava Škore u Puli pod nazivom: „Vjera, ljubav i domovina“.

Miroslav Škoro jedan je od naših najpoznatijih kantautora i tekstopisaca. Autor je himne svih Slavonaca: „Ne dirajte mi ravnicu“ te niza uspješnica hrvatske popularne glazbe, poput: „Šumi, šumi javore“, „Otvor’ ženo kapiju“, „Sve poštivam, svoje uživam“, „Šil, dil, daj“, „Mata“, „Ne vjeruje srce pameti“, „Garavušo garava“, „Neće grom u Koprive“, „Domovina“, „Heroji ne plaču“, „Reci, brate moj“, „Sude mi“, „Svetinja“ i druge.

Utoliko je nevjerojatnija činjenica da Škoro zaista nije u Puli koncertirao već punih jedanaest godina. Jer, njegov zadnji samostalni koncert u Puli održan je još u svibnju 2007, u šatoru na parkiralištu Karolina, pred tri tisuće posjetitelja, a tražila se i karta više.

„Vjera, ljubav i domovina: koncert Miroslava Škore u Puli nakon više od 10 godina“ prigodno će se održati na otvorenoj ljetnoj terasi Doma hrvatskih branitelja u petak, 17. kolovoza s početkom u 21 sat, a s obzirom na ograničene kapacitete vanjskoga prostora, iz organizacije poručuju da ulaznice nabavite čim prije, po mogućnosti do kraja ovog mjeseca, jer je njihov broj u prodaji striktno limitiran. Nemamo im razloga ne vjerovati, naime, ista je ekipa prije manje od dva mjeseca organizirala i veliku obljetnicu Alena Vitasovića u INK-u, a karte su doslovno razgrabljene tjednima unaprijed.

Ulaznice možete nabavit preko interneta na adresi entrio.hr ili na njihovim ovlaštenim prodajnim mjestima u Puli (Activa Travel), Rovinju, Poreču, i Novigradu (Kompas) te Umagu (Turistička agencija Damir).

 

M.B.