Zagreb :Otvorena je poliklinika MY MED, novo odredište za zdravlje i ljepotu.

0
238
Cjelovitu zdravstvenu uslugu iz područja dijabetologije i endokrinologije u poliklinici MY MED provodi dr. sc. Kristina Blaslov dr. med. specijalist endokrinologije i dijabetologije, dok popularne estetske zahvate izvodi Patrik Vidović, dr. med., specijalizant plastične rekonstrukcijske i estetske kirurgije. Za face & body, odjel kozmetologije, zaslužna je kozmetologinja Iva Nenadić koja svojim dugogodišnjim iskustvom pacijentima pruža personaliziranu njegu lica i tijela, ali i povjerenje.
U luksuznom kompleksu na adresi Charlesa Darwina 4 a svoja je vrata otvorila nova poliklinika MY MED u koju su odmah, zbog ponuđenih usluga, pohrlila brojna poznata lica poput Hane Hadžiavdagić Tabaković i Eve Rusan Ursa te renomiranih liječnika koji su taj dan odlučili podržati svoje kolege. Riječ je o privatnoj zdravstvenoj ustanovi specijaliziranoj za internu medicinu, estetiku, dermatologiju i kozmetologiju.
U poliklinici MY MED mogu se obaviti brojni specijalistički i dijagnostički pregledi te razne laboratorijske pretrage bez dugog čekanja. Pomno birani liječnički tim i medicinsko osoblje svojim iznimnim znanjem i iskustvom pacijentima će omogućiti vrlo ugodno iskustvo obavljanja pregleda uz maksimalno povjerenje i ranu dijagnostiku.
Poliklinika je opremljena najsuvremenijim uređajima te ide u korak s popularnim tretmanima u svijetu pa su tako pacijentima osim interne medicine na raspolaganju i IV terapija, PRP, microneedling, bodyshock, ali i nekirurške metode pomlađivanja lica.