DALIĆ STIGAO KUĆI U VARAŽDIN:

0
548

Čovjek koji je odveo hrvatsku nogometnu reprezentaciju do povijesnog srebra na Svjetskom prvenstvu, Zlatko Dalić oko 16:30 je stigao u svoju kuću u Varaždin.

DALIĆ STIGAO KUĆI U VARAŽDIN: “Za ovo vrijedi živjeti, neću se mjenjati i dalje ću piti kavu s vama”

Iako se svečani doček očekivao u 19:00 sati, kada su čuli kako im se srebreni sugrađanin vratio, navijači su pohitali pred njegovu kuću kako bi ga vidjeli.

Izbornik se družio s navijačima, potpisivao autograme i fotografirao.

“Dragi moji susjedi, bio sam sinoć i pred 100.000 ljudi, ali ovo me tako dirnulo i pogodilo. Nisu mi htjeli reći što se događa u mojoj ulici, ali ovo nisam očekivao. Ja sam puno puta rekao da se ne sramim svojeg porijekla, ali sam isto tako puno puta rekao da je meni Varaždin dao sve u životu da budem ovo što jesam. Zato sam ponosan i ističem da sam Varaždinec. Ovo što sam ja doživio od vas, ove emocije, za to vrijedi živjeti. Jednostavno ću piti kavu gdje i prije. Hvala vam od srca”.

Večeras se u 19:00 sati očekuje i službeni doček kada će se izborniku Daliću pridružiti ljudi iz stručnog stožera. Okupljene bi trebali zabavljati brojni izvođači, a među njima će biti i Marko Perković Thompson.