Dva singla za sedmi rođendan Kasa

0
538

Nakon kratkog odmora i turneje po Kanadi i SAD-u Kasovci u ovoj godini pripremaju puno novina pa tako i njihov drugi album.

Singlovi Bijeg od snova i Nedjelja samo su odlična najava za sve ono što možemo očekivati od ovih mladih momaka.

Novi spot za Kasov singl Nek boli do boli kojeg potpisuju Marko Tomasović, i Uršula Tolj, a aranžman Željko Nikolin dok je snimanje spota povjereno Marku Zeljkoviću Zelji iz Studija 69. Glavne uloge pripadaju mladim osječkim glumcima Aljoši Čeplu i Dini Vojnović koji su već surađivali s Kasovicma.

-S dečkima smo već radili pa smo znali što nas čeka, tako da nismo morali puno razmišljati kada su nas pozvali. Odlična su ekipa puna pozitivne energije i entuzijazma, i što je najbitnije, znaju što žele, a moramo priznati da je zabava s njima zagarantirana. – složili su se Dina i Aljoša

Osim izlaska novog spota, Kas je svoj rođendan obilježio sada već tradicionalnim putovanjem, a ove godine odredište je bila Poljska, točnije Krakow. Dečki su treću godinu za redom organizirali putovanje za svoje obožavatelje gdje uvijek pripreme nešto novo i zanimljivo, pa ne sumnjamo da će tako biti i iduće godine.

-Možemo reći da je putovanje s Kasom postalo već tradicionalno i nadamo se da će se ta tradicija nastaviti i idućih godina. S obzirom da volimo putovati, nije nam puno trebalo da nam nešto ovako padne na pamet. Prve dvije godine putovali smo u Prag, a ovaj puta smo malo promijenili rutu – put prema Poljskoj. – Dinko Glavaš

Nakon premijere Kasovce ćemo moći čuti uživo već u ožujku diljem Hrvatske pa tako i u Osijeku, Zagrebu, Vinkovcima i mnogim drugim mjestima gdje će promovirati svoj novi uradak.

Kasovci vrijedno rade i na novom albumu koji planiraju izdati do kraja ove godine.

 

M.B. bpz.ba