Fra Mario Knezović: Stanković umjesto da ode on druge tjera vani

0
277

STANKOVIĆ UMJESTO DA ODE ON DRUGE TJERA VANI

Volio bih da Aleksandar Stanković u slijedećoj emisiji ugosti nekoga od TV urednika koji su u svojoj zemlji i na javnoj televiziji propagirali beznađe, bijeg iz zemlje, govor da u vlastitoj državi nema budućnosti, da mladi moraju otići itd.Slikovni rezultat za fra mario knezović

FRA MARIO KNEZOVIĆ

Takvoga novinara na javnom medijskome servisu u normalnim državama nema. I umjesto da konačno Stanković ode, barem s HTV-a, on nam u emisiju dovodi osobe koje propagiraju napuštanje Hrvatske. Propagirati bilo koji oblik seljenja je nehumano i može se svesti pod neku vrstu etničkoga čišćenja.

Pitamo se za koga to Stanković, i slični njemu, i po čijem nalogu, pripremaju Hrvatsku? Za koga to pripremaju Slavoniju?

Potpuno sam uvjeren da su oni koji će se u budućnosti tamo doseliti već postoje. Ključno je pitanje kako ćemo stvoriti uvjete za dobar život u vlastitoj zemlji dok ima toliko onih koji je istinski ne vole. Propagira se kako je unosan i ponosan posao u tuđoj zemlji prati stražnjice, dok se želi ogaditi mogućnost da se u vlastitoj zemlji pokuša dostojanstvenim radom uspjeti.

Čast emisije, samo u manjoj mjeri, spasio je mladić koji ostaje u Domovini i pokazuje da se može uspjeti tko hoće raditi.

Osobno ne želim da Aleksandar Stanković napusti Hrvatsku. Želim da napusti propagandni rad protiv Hrvatske. Vrijeme je dok nas ne protjeraju on i slični njemu!