Hrvatski generalski zbor:

0
660
Zagreb, 03.02.2018 - Hrvatski generalski zbor održao je svoju Izbornu skupštinu na kojoj je za novog-starog predsjednika izabran Pavao Miljavac. Na slici Pavao Miljavac dao je izjavu za medije. foto HINA/ Damir SENÈAR /ds

“Hrvatska nogometna reprezentacija je ušla u povijest naših najvećih postignuća! Kao što su goloruki hrvatski branitelji, naoružani samo s krunicom i htijenjem za slobodom, počeli jednu pobjedničku priču i završili je veličanstvenim pobjedama u Domovinskom ratu tako su i naši nogometaši, naši vatreni, svoju priču završili briljantnim uspjehom koji će ostati zauvijek upisan u našim srcima i sjećanju”; poručuje Hrvatski generalski zbor.

Hrvatski generalski zbor: ‘Oduševljeni smo reprezentacijom koja je cijelu našu Domovinu vratila u dane sloge i zajedništva’

“Mi, generali i admirali okupljeni u Hrvatskom generalskom zboru, istinski smo oduševljeni ovim nevjerojatnim pothvatom koji je sve nas i cijelu našu Domovinu vratio u dane sloge i zajedništva, a koji su jedini pravi ključ za bolju budućnost i na tome smo našim vatrenima neizmjerno zahvalni!

Hrvatskom nogometnom savezu te cijelom vodstvu i stručnom stožeru reprezentacije na čelu s „nogometnim generalom“ Dalićem i svim herojima koji su se srčano borili na terenu predvođeni kapetanom Modrićem od srca najiskrenije čestitamo na ovom planetarnom uspjehu koji je sve nas učinio ponosnima!

Neka ovaj uspjeh Hrvatske nogometne reprezentacije bude početak demografskog, gospodarskog i duhovnog preporoda hrvatskog naroda i države!”, zaključuju u priopćenju.

Izvor: narod.hr