Igrači: Umorni smo od reklama i putovanja

0
631

Većina hrvatskih reprezentativaca nakon remija s Mađarskom (1:1) nije bila raspoložena za izjave. Ipak, bilo je onih koji su se smilovali i objasnili hrvatskoj javnosti što se dogodilo u Budimpešti.

“Nije to alibi, ali umorni smo. Imali smo tešku utakmicu s Izraelom, onda smo išli na put pa još uz to snimali smo reklame”, pravdao se Modrić, koji je utakmice protiv Izraela i Mađarske ocijenio – solidno.

“Bit ćemo bolji na Euru”, obećao je veznjak Reala.

Da se igralo za bodove…

“Da je bilo za bodove, dobili bi”, rekao je Domagoj Vida.

Kako je ova utakmica bila prijateljska, smatra hrvatski reprezentativac, onda nije bilo potrebe za jurnjavom.

“Njima je bilo kao za bodove i oni mogu biti sretniji i zadovoljniji. Mi smo razočarani jer smo išli na pobjedu. Treba pobjeđivati i u ovakvim utakmicama”, dodatno je objasnio Vida.

Remi s Mađarima – realnost

Šime Vrsaljko zaključio je kako je Hrvatska bila bolja u prvom poluvremenu, ali onda se povukla zbog čega je i kažnjena.

“Mislim da je 1:1 realan rezultat”.

Ćorluka: HNS bi to idući put mogao malo bolje organizirati

Kao i Luka Modrić, Vedran Ćorluka vjeruje kako će odgovorni ljudi u HNS-u idući put malo bolje posložiti raspored. Snimati reklame iscrpljuje čovjeka, a kad tome još dodamo epsko putovanje od 268 kilometara koliko su udaljeni Osijek i Budimpešta…

“Osjetio se nedostatak svježine. U četvrtak cijeli dan snimanje reklama, petak putovanja… moglo se to malo bolje organizirati”, zaključio je Ćorluka bpz.ba