MATE BULIĆ PREDSTAVIO ALBUM “30 GODINA S VAMA

0
389

DOBIO ZLATNU PLOČU!Za kraj službenog dijela promocije Mate je s Tamburašima za dušu izveo pjesmu “Moja Hercegovina”, a potom su tamburaši nastavili zabavljati publiku do kasno u noć.
Marko Solic

Jedan od najpopularnijih pjevača zabavne glazbe Mate Bulić sinoć je u ispunjenom klubu Roko predstavio dvostruki CD i DVD album “30 godina s vama” koji je snimljen povodom 30 godina uspješne karijere, 27.11.2015. u zagrebačkoj dvorani Lisinski.

Voditelj promocije Dalibor Petko istaknuo je ovaj album kao krunu dosadašnje karijere Mate Bulića. Sam Mate se zahvalio svima koji su ga podržavali tijekom cijele karijere i posvetio ovaj koncert svojim obožavateljima. Iznenađenje večeri bila je plaketa “Zlatne ploče” koju je Mate Bulić ostvario s posljednjim studijskim albumom “Domu mom”. Za kraj službenog dijela promocije Mate je s Tamburašima za dušu izveo pjesmu “Moja Hercegovina”, a potom su tamburaši nastavili zabavljati publiku do kasno u noć.

Read more: http://www.dnevno.hr/magazin/glazba/mate-bulic-predstavio-album-30-godina-s-vama-i-dobio-zlatnu-plocu-964409#ixzz4NS48xovO