“Ni u snu neželim sresti Željka Komšića a ne “da ga podržim na izborima

0
819

Slikovni rezultat za željko komšić i bakirInterwiu ( U SNU) sa Željkom Komšićem” Ne Želim “koalirat” s HDZ-om jer su “Stranka Opasnih Namjera” Sa HDZ-1990 hoćemo jer su Liberalno-Multietnička Stranka i imaju Osmana Dudića na -Listi za dom Naroda-Dobra su mi i dva-tri Raguža “peru” protiv Hdz-žestoko”Neko ih jak stoji”

Slikovni rezultat za komšić željkoPošto mi je ovo Prvi ! A nadam se i Posljedni Interwiu

jer neznam čovika uživo “što Naš Narod kaže neiđemo u istu Crkvu.doduše vidio sam ga na televiziji ” dosta je Nervozan-očito da ima neku Manu, pa krije. ma da vi Vidite bolje čitat povećat ću ja slova bit će “lakše saznat istinu” i sretošmo se u mislima.

 Komšić gleda mene gledam ja njega .vidim da on šuti a meni je “posao u pitanju ” prvi ga upitah !Jesi ti od Sabine muž odgovori “Ponosito” Jesam. i odmah primjeti da nikad nije bio u HVO-u jer nema pristojnosti niDA SJEDNEMO VEĆ “RAFALNO na mene istrese paljbu ja sam Zlatni Ljiljan i pripadnik Armije-Bih. i neću da čujem Za HDZ-BIH to treba uništiti -satraat i ugasit ja ću kolarirat   sa Liberalno- Multietničkim HDZ-om-1990 JER JE I MOJ VOJNIK “PRAVI Musliman  Vjernik moli se stalno Alahu da prođe i još se neplaši da zauzme Hrvatsko mjesto u Domu -Naroda F-BIH. I POMOĆE DA SRUŠIMO “nacionalističku “STRANKU HDZ-BIH.toje prava Patrioska Stranka i njoj je na čelu ( te Koalicije ) moj VELIKI DRUG” Kukić mi hvali ove MALE Raguže da su živa vatra samo” ževkaju” ne uvlaće jezik a kaže mi Kukić “Još da imaju Stranački program bili bi pravi. Nek uzmun od Kljujića Stjepana njemu je dao “MESIĆ”Slikovni rezultat za MESIĆ STJEPAN i on je imao Republikansku stranku kaže Kukić prenesi ti to “Ragužu” nije to moj nivo-ja samm ljut na drugo ja sam “Obolio koliko ih mrzim pa počeo i sam sebe Mrzit” pa ajde vidi Generala Sefera Halilovića Slikovni rezultat za sefer HALILOVIĆ” on im je “Šef” jer i mali Lijanović je na NJegovoj Listi .ma Znam pusti to Kukiću ” oće li ova “Naša ” uspjeti sto glasova “Skupit Od Hrvatića Po Zapadnoj Hercegovini “Amo će Sefer  dati “njoj” potporu jer on šta kaže on će ispunit ” u njega je Zapovjed,nemoj ovo da iko zna ” jer ga nevole hrvati zbog Grabovice i ako saznaju za Naš “potpisani Sporazum” NEĆE NAS “bosanski Katolici” u Hercegovini podržat “zato šuti i prepusti to našim “HRVATSKIM JATACIMA”kAKO TO REČE “ZLATNI lljILJAN JA SE TRZNU I PROBUDI I SJETI SE GOVORA Vinka Reze “PREDSJEDNIKA HRVATSKOG   SVJETSKOG KONGRESA  sinoć na Skupu u Širokom Brijegu ” KAKO JE KOMŠIĆ REKAO DA OD HRVATSKOG U SEBI IMA SAMO “GELER” OTKUPIT ĆEMO GA”bpz.ba “idem opet spavat-javi te mi kakvi su komentari na moj san.” A sad sam budan i poručujem svojim prijateljima. “Ne dižite “Ruku” na HDZ- STVORIO JE HRVATSKU DRŽAVU JA ZNAM “DA ĆE KRV HRVATSKA “PRORADIT” I DOĆI DO RAZUMA I SVI ĆEMO “GLASOVAT “ZA DRAGANA ČOVIĆA I IZABRATI GA “PONOVO” ZA ČLANA PREDSJEDNIŠTVA IZ REDA HRVATSKOG NARODA. ” JER SINOĆ JE MOJ “Predsjednik Poručio    MI SMO HDZ BIH                     Miro Kraljević Predsjednik HDZ Široki Brijeg

OBJAVLJENO U: