Pavković paneli’ otvorili super moderan svadbeni salon ‘La Viva’ u blizini Širokog Brijega

0
380

Poznata i uspješna širokobriješka tvrtka ‘Pavković paneli’ danas je svoje poslovanje proširila otvaranjem super modernog i luksuznog svadbenog salona La Viva na lokaciji Trn – Zavoznik na još jedan poslovni segment. Nakon početnog trgovanja ukrasnim panelima a onda i vlastitom proizvodnjom istih PAVKOVIĆ PANELI trenutačno su među vodećim proizvođačima PVC, Al i HPL panela te sendvič PVC ploča u ovome dijelu Europe. Njihove su rezultate prepoznali brojni proizvođači aluminijske i PVC stolarije i postali im pouzdanim partnerima.

Kapital kojim se posebno ponose, i to žele naglasiti, jest više od 6.000 m² vlastitog poslovnog prostora. Sve su to izgradili u proteklih desetak godina, uz mnogo truda i odricanja, ali vođeni ambicijom da uspiju u poslu te tako pomognu i sebi,  svojem Širokom Brijegu i cijelom kraju.

Prije dvije godine izgradili su i lijepu modernu sportsku dvoranu, no od danas se mogu pohvaliti i svojim trećim značajnim poslovnim korakom – svadbenim salonom La Viva. Večeras je taj salon službeno otvoren, a već početkom lipnja u njega će zakoračiti prvi mladenci prvi svatovi. Ovaj svadbeni salon počeli su graditi ove, 2016. godine, i trebalo je tek nešto više od pet mjeseci da dobije ovakav izgled. Samo pet mjeseci!

-Imali smo, naravno, priliku biti u brojnim svadbenim salonima. Neke, malo udaljenije, posjetili smo s ciljem da vidimo kako izgledaju i kako rade. Doista ima lijepih salona, i ovdje kod nas i okolo nas. Konkurencija nam je dakle jaka, poticajna, te smo stoga željeli napraviti „ono nešto“ po čemu ćemo biti drugačiji, prepoznatljivi u pozitivnom smislu. To se ponajprije odnosi na unutrašnjost ovoga salona, interijer, na onaj njegov dio u kojem svadbenu noć udobno i ugodno može provesti do 700 uzvanika. U tome smo smislu pokušali, vjerujemo i uspjeli, upotpuniti ovaj prostor zanimljivim, suvremenim i funkcionalnim tehnološkim dostignućima i efektima, ali i „crticama“ koje mu daju prijeko potrebnu bliskost i toplinu.

Pokušali smo dakle biti kreativni, suvremeni i funkcionalni. Nakon našega večerašnjeg druženja, nakon ove „svadbe bez mladenaca“, vjerujemo da ćete i vi to moći posvjedočiti- rekli su sretni i zadovoljni vlasnici tvrtke Pavković paneli i salon La Viva, prenosi ABCportal.info

Salon La Viva je super moderan ugostiteljski objekt sa mogućih 700 mjesta gdje se vodilo računa o svim detaljima, pa tako salon ima dječju igraonicu, dječju sobu za spavanje, tri WC-a za goste salona i još dosta toga od odlično klimatiziranog prostora do super rasvjete. Salon ima i adekvatno riješeno pitanje parkinga.

Na večerašnjoj svečanosto otvaranja salona bilo je oko 700 gostiju a La Viva salon je otvorio širokobriješki gradonačelnik Miro Kraljević.

Pogledajte nekoliko fotografija u nizu ispod teksta koje je za čitatelje ABCportala snimio Ivan RAMIĆ


TAGOVI bpz.ba