“poruka ” Hrvadske Predsjednice Kolinde -Grabar -Kitarević je” poruka za ” Hrvadsko-Zajedništvo koga predvodi HDZ-“rješenje” za NAS Hrvate u BIH!

0
722

Slikovni rezultat za covic kolindaPoruka “Predsjednice” Kolinde-Grabar-Kitarević je jasna” Hrvadsko-Zajedništvo” koga predvodi HDZ-e i Predsjednik Čovićje jedino moguće “RJEŠENJE” za Hrvatski NarodSlikovni rezultat za covic kolinda

OŠTAR ODGOVOR BEĆIROVIĆU: Neću se umoriti u zagovaranju ravnopravnosti Hrvata u BiH

 

Ističući da optužbe za miješanje u unutarnje stvari BH, obično dolaze iz nedemokratskih diktatorskih sustava, Grabar-Kitarović je istaknula da je Hrvatska jamac Daytonskog mirovnog sporazuma i dužna je brinuti se za bosanskohercegovačke Hrvate.

Grabar-Kitarović je odbacila kritike Denisa Bećirovića  da se miješa u unutarnje odnose u toj zemlji koja u listopadu izlazi na parlamentarne izbore.

“Neću se umoriti u zagovaranju ravnopravnosti svih triju naroda (Bošnjaka, Srba i Hrvata), i ako me optužuju za miješanje u unutarnje stvari BiH”, rekla je.

Međunarodnu je zajednicu pozvala da se više bavi stanjem u BiH “jer samo jedan incident može izazvati nestabilnost cijele regije”.

U svojoj nimalo diplomatskoj prepisci, Denis Bećirović je, podsjećamo, Kolindu Grabar Kitarović kao i hrvatsku Vladu prozvao za jačanje neoustaštva u Hrvatskoj. bpz.ba “Ne izdaji Vjeru -Isusovu”

 

BEĆIROVIĆ SE VEĆ PONAŠA KAO DIKTATOR? Počeo docirati Hrvatskoj što smije a što ne smije