Predizborne tribine HDZ-a BiH: Crnač, Desna Obala i Oklaji

0
289
Predizborne tribine HDZ-a BiH: Crnač, Desna Obala i Oklaji
Predizborne tribine HDZ-a BiH: Crnač, Desna Obala i Oklaji
0
2

Predsjednik temeljenog ogranka Crnač, Nenad Rezić, zahvalio se gradonačelniku Miri Kraljeviću na svim oblicima pomoći, odnosno financijskim sredstvima koje je Grad uložio u MZ Crnač. Tim sredstvima pomoglo se u izgradnji vodovodne mreže kao i rekonstrukciji lokalnih putova.

„U Široki Brijeg se uvijek gleda drugačije, zbog toga je bitna poruka sa Širokog Brijega, bitna je poruka kako je Hrvatska demokratska zajednica i dalje najjača opcija kod hrvatskog biračkog tijela,“ izjavio je Vilson Crnjac na predizbornom skupu na Desnoj Obali.

Kandidat za gradonačelnika i aktualni gradonačelnik Miro Kraljević govorio je o postignutim rezultatima u proteklom mandatu, al ne želeći se osvrtati previše na prošlost nego na ono što se želi uraditi u budućnosti. Kanali za natapanje, kolodvor, kanalizacijska mreža, uređeni školski objekti itd. samo su dio onoga što se uradilo. Gradonačelnik je istaknuo kako imamo problem s prostorom koji je potreban učenicima srednjih škola. Plan je prostor duhanske stanice urediti i napraviti objekte gdje će jedan od njih biti predviđen za srednju školu. „Radi se o projektu vrijednom oko 15 milijuna KM, a nadam se da ćemo dio sredstava povući iz predpristupnih fondova EU,“ rekao je Kraljević. Gradonačelnik je poručio kako će sljedeći mandat biti prilika u kojem će se srediti i uljepšati središte grada jer to Široki Brijeg zaslužuje.

Ove predizborne tribine bile su prilika na kojima je osim programa predstavljena i lista HDZ-a BiH Široki Brijeg za Gradsko vijeće. Listu je predstavio aktualni predsjednik Gradskog vijeća i nositelj liste za novi saziv Vinko Topić. „ Čast mi je predvoditi listu kvalitetnih i sposobnih ljudi koji u svojim sredinama znače nešto i koji su prepoznati,“ rekao je između ostalog Topić.

Tribinama su nazočili visoki dužnosnici HDZ-a BiH kako sa županijske, tako i federalne i državne razine.

 

TAGOVI