Predsjednik Čović u radnoj posjeti Gradskom odboru HDZ-a BiH Čapljina

0
298

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović posjetio je danas Čapljinu, te održao radni sastanak s izaslanstvom dužnosnika HDZ-a BiH Čapljina predvođeno predsjednikom Gradskog odbora HDZ-a BiH  i gradonačelnikom dr. Smiljanom Vidićem.

Gradonačelnik Vidić je upoznao predsjednika Čovića sa aktualnim projektima na području Grada Čapljine, ističući suradnju s većim razinama vlasti, ukazao je na određene izazove.

Predsjednik Čović osvrnuo se na aktualne teme, te je govorio o aktualnoj političkoj situaciji i formiranju viših razina vlasti, te je izrazio očekivanje za skoru uspostavu Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, jer su pregovori u završnoj fazi.

Na održanom sastanku, razgovarano je i o budućim planovima i projektima vezanim uz gospodarstvo i razvojne projekte, za koje je dr. Čović dao punu potporu, te je naglasio da Čapljina može računati na sve političke i gospodarske instrumente većih razina vlasti, koji će pomoći u daljnjem razvoju i kreiranju pozitivnog ozračja.

Razgovarano je i o aktivnostima na provedbi unutarstranačkih izbora svih razina nakon održanog XIV. Sabora HDZ-a BiH, uz osvrt na protekle Opće izbore i postignti rezultat HDZ-a BiH u Čapljini.