PREDSJEDNIK VLADE ŽZH Čović sa suradnicima posjetio Posušje

0
322

Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Predrag Čović boravio je danas u radnom posjetu općini Posušje, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Tako je, kako je priopćila Općina Posušje, u 10 sati upriličen sastanak u uredu načelnika općine kom su uz načelnika Antu Begića nazočili predsjednik Općinskog vijeća Ivan Lončar, savjetnik načelnika Tomislav Čutura te uz predsjednika Vlade Čovića, ministar prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Zvonimir Širić predstojnica Ureda predsjednika Vlade Iva Milas kao i njegovi savjetnici Stipan Zovko i Jadranko Lasić.

-Tijekom sastanka načelnik Begić sa svojim suradnicima upoznao je predsjednika Vlade i goste s funkcioniranjem jedinice lokalne uprave kao i s aktivnostima i projektima koji se planiraju ili provode na teritoriju općine Posušje, navodi se u priopćenju.

 

U 12 sati organiziran je obilazak Fondacije Tehnološki park, gdje su, kao je dodano u priopćenju, gostima predstavljene djelatnosti koje se provode u njegovu sastavu kao i njegov značaj za posuško gospodarstvo.

 

Tijekom današnjeg posjeta Posušju, predsjednik Vlade ŽZH se susreo i s predstavnicima Udruge gospodarstvenika Posušje./HMS/